Kendall Jenners hand är numera en viral snackis

14 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kendall Jenner
Kendall Jenner publicerade nyligen bilder från en semesterresa på Instagram. Men fansen har reagerat på en detalj som ser lite annorlunda ut...
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Efter att Kendall Jenner publicerat ett gäng bilder på Instagram, har internet gått varmt för att försöka ta reda på vad som egentligen hänt hennes hand. På en av bilderna ser den nämligen lite annorlunda ut än den brukar. Se bilden här!

Kendalls bild blev en viral snackis

Nyligen publicerade Kendall Jenner ett gäng bilder från en semesterresa på Instagram. Till inlägget skrev hon: ”31 timmar” och visade upp bilder på sol, bad och shots gjorda på Kendalls tequila-märke Drink818. En av bilderna har däremot blivit lite av en snackis. På den fjärde bilden i bildspelet sitter nämligen Kendall i en svart bikini, och ser ut att hålla emot sig själv mot marken med sin (väldigt långa) hand.

Annons

”Men gud vad har hänt med din hand?!” kommenterar flera fans till inlägget.

”Jag är bara här från TikTok för att få se handen” kommenterar en annan följare, som fått över 17 tusen likes på sin kommentar.

Kendall Anklagas för photoshop-fail

Sedan bilden publicerats har Kendall anklagats för att ha photoshopat bilden – och väldigt dåligt menar vissa fans. De hävdar att Kendall försökt redigera sin rumpa och sina lår att se smalare ut, men glömt att fingrarna också blivit smalare. Samtidigt har andra fans hävdat att det handlar om en linsförvrängning som kan uppstå om man använder en vidvinkellins – vilket kan förklara varför Kendalls hand ser väldigt lång ut.

”Ni har aldrig hört talas om linsförvrängning va?” kommenterar följaren.

Kendall Jenner har själv inte kommenterat bilden.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar