Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Miranda Kerr och Katy Perry hyllas efter nya bilderna

31 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Katy Perry och Miranda Kerr
Modellen Miranda Kerr och skådespelaren Katy Perry har inte bara kändisskapet som en gemensam nämnare – båda har också barn med Orlando Bloom. Nu hyllas Katy och Miranda efter bilderna ihop på G'Day USA Arts Gala. Se dem här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina exBrand logo
Fem forna kändispar som är bästa vänner med sina ex

Miranda Kerr och Orlando Bloom träffades 2007 och välkomnade sonen Flynn år 2011. Paret gick däremot skilda vägar 2013, men några år senare fann de kärleken på nytt på varsitt håll. Orlando Bloom träffade då artisten Katy Perry, som han i dag har dottern Daisy, 2, med. Och Miranda Kerr träffade entreprenören Evan Spiegel, som hon har sönerna Hart, 4, och Miles, 3, med. I dag är de en enda stor bonusfamilj och nu hyllas Miranda och Katy för sin fina vänskap.

Annons

Nya bilderna på Miranda Kerr och Katy Perry

Inför G'Day USA Arts Gala dök Miranda Kerr och Katy Perry upp på röda mattan ihop och poserade tillsammans. Katy Perry presenterade även Miranda, som mottog ett pris under galan, och nämnde deras fina familjedynamik i sin presentation.

– Vissa av er kanske blir lite förvirrade över varför just jag presenterar Miranda. Det brukar inte överensstämma med den förlegade föreställningen om exfruar och nya fruar. Och ja, media hade säkert älskat att se oss i en lerig brottningsmatch, men vi är här för att sträva efter kärlek, och Miranda är kärlek. Och som många av er vet så kommer kärlek i många olika familjekonstellationer, sa Katy Perry.

Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.
Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.

– Jag är stolt att få vara familj med en kvinna som lever sin sanning varje dag genom elegans och skönhet. Hon är så engagerad i sina tre fina pojkar, sin partner och sin superheta kropp. Jag är så tacksam över vår stjärnfamilj. Det är som att jag fått en till syster, som jag ofta brukar skriva till och hålla med utanför vår gemensamma familjechatt, avslutade Kary Perry.

Annons
Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.
Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.
Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.
Katy Perry Miranda Kerr på röda mattan.
Annons

Miranda Om hennes och Katys vänskap

Även Miranda Kerr har tidigare berättat om vänskapen med Katy i en intervju med LVR Magazine.

– Jag avgudar Katy och är så tacksam att Orlando funnit någon han är lycklig med, berättade Miranda och kommenterade deras delade vårdnad om sonen Flynn.

– Nu har Flynn fyra glada föräldrar som också kommer väl överens. När vi separerade var det viktigast för oss att se till att vi gör det som är bäst för vår son. Vi kommer alltid att vara en familj oavsett vad, berättade Miranda.

Fansen hyllar kaTY OCH mIRANDA

Sedan bilderna från galan och talet från Katy Perry har fansen reagerat på Miranda och Katys fina vänskap.

”Jag älskar att de här två är vänner, det är mognad när den är som bäst!” kommenterar ett fan på Katy Perrys inlägg på Instagram.

”Vi älskar mammor som stöttar varandra. Coparenting for the win!” kommenterar en annan.

”Goals!” kommenterar en tredje – och vi håller med!

Annons

Foto: TT, Instagram

5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023
Annons