Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Priyanka Chopra och Nick Jonas visar upp dottern för första gången

31 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Priyanka Chopra och Nick Jonas
I januari 2022 välkomnade Nick Jonas och Priyanka Chopra sitt första barn – dottern Malti. Ett år senare visar paret nu upp dottern för första gången i samband med invigningen av Nick Jonas stjärna på Hollywoods Walk of Fame. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som fått barn 2022Brand logo
Se kändisarna som fått barn 2022

15 januari 2022 meddelade Jonas Brothers-artisten Nick Jonas och skådespelaren Priyanka Chopra att de välkomnat sitt första barn till världen.

“Vi är överlyckliga över att kunna bekräfta att vi har välkomnat en bebis via surrogat. Vi ber med all respekt om att få vara ifred under denna speciella tid när vi fokuserar på vår familj” skrev paret i ett uttalande på Instagram.

Och sedan paret välkomnat dottern till världen har de varit restriktiva med att visa upp henne i sina sociala medier. Men nu, ett år efter födseln, gör Malti sitt första offentliga framträdande.

Första bilderna på Malti Chopra Jonas

I samband med att Nick Jonas invigde sin stjärna på Hollywoods Walk of Fame, fick dottern Malti följa med på sitt första offentliga event. Nick Jonas tog emot den prestigefyllda stjärnan tillsammans med sina bröder, för deras framgångar med Jonas Brothers. Och när Nick höll sitt tal vid invigningen, satt givetvis frun Priyanka och dottern Malti i publiken – något Priyanka även delade med sig av på Instagram.

Annons

”Jag är så stolt över dig min älskling! Stort grattis Jonas Brothers” skrev Priyanka till inlägget på Instagram, och visade för första gången upp sin dotter utan en emoji över ansiktet.

”Åh så kul att få se din dotter för första gången!” skriver flera fans i kommentarsfältet.

”Wow hon är verkligen en kopia av Nick!” kommenterar ett annat.

Priyanka om dottern Malti

Priyanka Chopra öppnade nyligen upp om att anledningen varför hon varit restriktiv med att visa upp sin dotter i sociala medier.

”Jag har hunnit bli hårdhudad när det kommer till andra människor som pratar om mig. Men det är så smärtsamt när folk pratar om min dotter. Då känner jag bara: 'Håll henne utanför det här'” sa Priyanka i en intervju med Vogue.

”Jag har varit väldigt beskyddande över det här kapitlet i mitt liv med min dotter. Det handlar inte bara om mitt, det handlar om hennes också” berättade Priyanka.

Foto: TT, Instagram

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons