Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

6 sjuka rykten om Kardashians – som visat sig vara helt sanna

30 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
The Kardashians
Hollywoods mäktigaste realityfamilj, Kardashians, har under sina år i rampljuset bidragit till en och annan världssnackis. Spana in de galnaste ryktena (som visat sig vara helt sanna) här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kardashians halloweenlooks genom årenBrand logo
Kardashians halloweenlooks genom åren

Familjen Kardashian har stått i strålkastarljuset sedan den populära E!-serien Keeping up with the Kardashians gjorde succé 2007. Och sedan dess har även ett och annat rykte uppstått om den välkända familjen. Här är ryktena vi absolut inte trodde var sanna – men som visade sig att vara det!

1. Kims relation till droger

I början av familjen Kardashians kändisskap på 00-talet, spekulerades det vilt om Kim Kardashians relation till droger. Och i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians, 2018, svarade Kim på det påstådda partyknarkandet som cirkulerade när hon var i 20-årsåldern.

Annons

”Första gången jag gifte mig, var jag hög på ecstasy” avslöjade Kim i avsnittet.

”Jag testade det igen efter det, och gjorde en sexvideo. Liksom allt dåligt hände när jag gjorde det” berättade Kim.

2. Tristan Thompsons kyss med Jordyn Woods

I februari 2019 rapporterade TMZ att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson och Kylie Jenners bästa vän Jordyn hånglat med varandra på en fest i LA. Redan då visste man att Tristan varit otrogen mot Khloé under hennes första graviditet. Men att Kylies bästa vän skulle varit involverad i ett otrohetsdrama förvånade inte bara fansen – utan Jordyn blev snabbt exkluderad från Kardashians-familjens liv.

Annons
Jordyn Woods

3. Kylie Jenners hemliga graviditet

När Kylie Jenner tog ett steg tillbaka från rampljuset 2017, trodde fansen att det berodde på en plastikoperation – eller eventuellt en hemlig graviditet. Kylie som då var 20 år gammal, dolde att hon var gravid med Stormi fram tills hon föddes i februari 2018. Efteråt släppte Kylie och Travis Scott en video som visade upp graviditeten – som de lyckats hålla hemlig från fansen.

”Vid den tiden delade jag med mig så mycket av mitt liv. Och jag var också väldigt ung när jag blev gravid. Det blev mycket för mig att hantera och jag visste inte hur jag skulle visa upp det offentligt, eller ta emot allas åsikter om allt” förklarade Kylie senare i en intervju med Andy Cohen.

Annons

4. Tristan Thompson blev pappa – med en annan kvinna

Även Tristan Thompson höll en graviditet hemlig. Han hade nämligen gjort en annan kvinna gravid, samtidigt som han var tillsammans med Khloé Kardashian. Paret hade påbörjat sin relation igen, efter att de kommit över tidigare otrohetsdraman, och även påbörjat resan att skaffa ett till barn ihop. I december 2021 kom sedan uppgifter att PT:n Maralee Nichols fått en pojke, som Tristan Thompson var pappa till – något faderskapstestet också bekräftade. Efter sveket lämnade Khloé Tristan igen, bara månader innan deras andra barn kom till världen.

”Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte hjärtesorgen och förnedringen jag har orsakat dig. Du förtjänar inte hur jag behandlat dig genom åren.” skrev Tristan i ett uttalande på Instagram.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian med dottern True
Tristan Thompson och Khloé Kardashian med dottern True

5. KIM KARDASHIAN OCH KANYE WEST SKILJER SIG

Efter flera år vid sin makes sida genom olika typer av kontroverser, blev det officiellt att Kim Kardashian skiljer sig från Kanye West. I februari 2021 skickades skilsmässoansökan in och i början av januari 2023 hade skilsmässan gått igenom.

Annons
Kim Kardashian och Kanye West 2020
Kim Kardashian och Kanye West 2020

6. Kim Kardashian och Pete Davidson blir ett par

Kim Kardashian och komikern Pete Davidson blev 2022:s mest omtalade par när de officiellt bekräftade sin relation i mars samma år. Redan i oktober 2021 hade det börjat cirkulera romansrykten efter att de träffats på Saturday Night Live och skymtats ihop flertalet gånger. Nio månader senare blev Kete det hetaste namnet på allas läppar, och Pete Davidson brände dessutom in Kims namn på sitt bröst!

Kim Kardashian och Pete Davidson på Met-galan 2022
Kim Kardashian och Pete Davidson på Met-galan 2022

Källa: Your Tango, Foto: TT

Se 5 av Kim Kardashians BalenciagalooksBrand logo
Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks
Annons