Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Det gjorde kändisarna på sina möhippor

19 jan, 2023 
AvPenellope Ness
En titt tillbaka på några av Hollywood-kändisarnas möhippor
Från en dunderfest i Las Vegas till att njuta på Mexikos härliga stränder, Hollywoods största kändisar vet verkligen hur man firar kärleken. Chrissy Teigen, Kim Kardashian och Hailey Bieber – här är möhipporna att inspireras av!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

mInnan den stora bröllopsdagen är det tradition att få fira ordentligt – fast på en möhippa med sina bästa vänner. Och lika spektakulära som bröllopen i Hollywood är, kan man räkna med att möhipporna är minst lika minnesvärda.

Från en ordentlig fest i Las Vegas till en avkopplad semester i Mexiko, så firades de blivande kändisbrudarna!

Kändismöhippor att inspireras av

Kim Kardashian

Innan Kim Kardashian och Kanye West gifte sig 2014, firade hon sin möhippa i Paris. Den blivande bruden åkte till kärlekens stad tillsammans med sina bästa vänner, där de firade med en diskret utekväll. Bilden på Instagram visar de åtta vännerna arm i arm framför det välkända konstmuseet Louvren med hashtaggarna #BestFriends och #ParisNights.

Annons

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen visste exakt hur hon ville ha sin möhippa och hade, enligt rykten, regler som inkluderade ett strikt penis-förbud. Chrissy och hennes vänner firade istället med en avslappnad semester på Mexikos vackra stränder. De gick bland annat på matlagningskurser och var på tequila- and cevicheprovning.

Hailey Beiber

Hailey Bieber hade däremot inte ett penis-förbud och spenderade sin möhippa i South Carolina drickandes ur penisformade sugrör tillsammans med sina allra närmsta. Gästlistan var fylld med modellens bästa vänner och inkluderade bland annat Kendall Jenner, Kelia Termini, stylisten Maeve Reilly och självklart Haileys syster Alaia Baldwin.

Sofia Vergara

Likt Chrissy Teigen valde Sofia Vergara att ha lugn och ro under sin möhippa. Istället tog skådisen tillfället i akt att få spendera lite kvalitetstid med sina vänner. Tillsammans hyllade de Sofia Vergara och Joe Manganiellos blivande giftermål genom att ligga och njuta vid en pool.

Annons

Ciara

Det som händer i Vegas, stannar i Vegas. Ciara verkade hålla sig till den mer traditionella (och galna!) möhippan i syndernas stad. Och baserat på bilderna var det ett minnesvärt firande. Sångerskan och vännerna hade en riktig festhelg i Las Vegas innan hon gifte sig med NFL-spelaren Russell Wilson.

Läs också: Stor guide till att anordna möhippa

Ashley Tisdale

2014 åkte High school musical-skådisen Ashley Tisdale till Miami för att fira sitt blivande giftermål. Tillsammans med sitt squad ska de ha spenderat en balanserad semester som bestod av både fest och rofyllda stunder i solen. Och självklart var bästisen Vanessa Hudgens där.

Kate Upton

Den amerikanska modellen Kate Upton spenderade sin möhippa på The Plaza Hotel. Vännerna syntes iklädda matchande morgonrockar, matchande kepsar – och firade (självklart!) med champagne.

Jessica Simpson

Jessica Simpson hade ett gemensamt firande tillsammans med maken Eric Johnson på takterassen till restaurangen Eveleigh i Los Angeles.

Foto: Instagram /@alaiabaldwin

Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons