Uppgifterna: Det tycker Kim Kardashian om Kanyes nya äktenskap

19 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian Bianca Censori
Nyligen nåddes vi av uppgiftena om att Kanye West gift sig med kollegan Bianca Censori – två månader efter skilsmässan från Kim Kardashian gått igenom. Nu kommer även uppgifter om Kardashian-familjens åsikter kring Kanyes nya äktenskap.
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

I mitten av januari kom uppgifter om att Kanye West gift sig med Yeezys chefsarkitekt Bianca Censori. Enligt Daily mail ska vigseln skett under en privat ceremoni i Utah, och sedan dess har paret skymtas med ringar på sina vänstra ringfingrar. Äktenskapet ska däremot ännu inte vara giltigt då det saknas ett äktenskapsbevis. Men sedan uppgifterna om att Kanye West skaffat sig en ny fru kommit ut, ska även Kardashian-familjen reagerat på nyheten.

Familjen Kardashian om Kanyes giftermål

Enligt Page Six ska Kardashian-familjen vara både förvirrade och bekymrade över nyheten om Kanyes nya giftermål.

– De har inte tolkat det som ett äktenskap än. De vet inte riktigt vad det är, säger en källa till tidningen och berättar att familjen väntar på ett äktenskapsbevis.

Annons

– De är inte säkra på om det här skulle kunna vara ett PR-trick. De vill avvakta och se om han skickar in papperna. Men de är också nervösa inför vad det skulle innebära om det är äkta och att Bianca kommer ta plats i barnens liv, berättar källan.

Kanye West med ring på ringfingret
Kanye West med ring på ringfingret.

Det tycker Kim Kardashian om Bianca Censori

Page Six rapporterar även att Kim Kardashian ska ha känt till sitt ex nya relation sedan en tid tillbaka – och även yttrat åsikter om Bianca Censori.

– Kim har ingen positiv uppfattning om henne. Den här kvinnan har gjort saker för att kunna se ut som Kim. Det är redan en mardröm att dela vårdnaden med Kanye, och det här är ytterligare en motgång, säger en källa till sajten.

Annons

Sedan Kanyes nya äktenskap blivit känt för omvärlden, har många även jämfört Bianca Censori med Kim Kardashian.

– Kim hatar henne. Hon är söt och Kim hatar söta tjejer, påstår källan till Page Six.

Ingen i Kardashian-familjen har ännu officiellt kommenterat Kanyes nya äktenskap.

Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar