Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Allt du vill veta om Bianca Censori

16 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kanye West Bianca Censori
Tidigare i år nåddes vi av uppgifter att Kanye West gift sig med Yeezy-kollegan Bianca Censori. Här är allt vi vet om artistens nya fru.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

Två månader efter skilsmässan från Kim Kardashian gått igenom, kom nyheten att Kanye West gift sig igen. Enligt uppgifter till Daily mail ska Kanye gift sig med kollegan Bianca Censori och bröllopet ska ägt rum under en privat ceremoni i Utah. Men enligt tidningen ska äktenskapet inte vara giltigt då det saknas ett äktenskapsbevis. Ändå skymtas paret med ringar på sina vänstra ringfingrar – och nu undrar alla vem Kanyes hemliga kärlek är.

Här är allt vi vet om nya kärleken Bianca Censori!

Annons

hur träffades Kanye och Bianca Censori?

Bianca Censori och Kanye West ska ha arbetat med varandra på Kanyes företag Yeezy sedan 2020. Rapartisten skymtades först med Bianca på Waldorf Astoria Beverly Hills den 9 januari 2023, då Bianca omskrevs som en mystisk blondin (men som fram tills dess varit brunett). Tre dagar senare kom även uppgifter om att paret gift sig efter att TMZ fått flera tips om artistens bröllop. Även Biancas syster Angelina ska ha kommenterat giftermålet, skriver Daily mail.

– Det är väldigt roliga nyheter för både min syster och min familj, men vi har bestämt oss för att hålla detta privat just nu.

Bianca Censori och Kanye West på Waldorf Astoria i början av januari
Bianca Censori och Kanye West på Waldorf Astoria i början av januari
Annons
Bianca Censori och Kanye West på Waldorf Astoria i början av januari
Bianca Censori och Kanye West på Waldorf Astoria i början av januari

I december släppte Kanye låten Censori overload vilket uppges vara en kärleksförklaring till sin nya kärlek Bianca. I låten sjunger Kanye om att vänta med sex till äktenskap, vilket fått fansen tror är en hint om varför paret gift sig.

”Och Bibeln sa att jag inte får ha sex något mer, förrän jag är gift” sjunger Kanye i låten.

Kanye syns med ring på vänster ringfinger
Kanye syns med ring på vänster ringfinger

Vem är Bianca Censori?

Bianca kommer ursprungligen från Australien, och enligt hennes LinkedIn-profil är hon Head of Architecture på Kanyes företag Yeezy. I en intervju med Hypebeast har Bianca tidigare berättat om sitt karriärsval att arbeta som arkitekt.

Annons

– Jag är född och uppvuxen i Melbourne, Australien. Och som barn var jag väldigt dragen till konstnärlig kreativitet. Jag har alltid velat bli skulptör och för mig är arkitektur något där konst och pragmatik möts. Det är den största konstnärliga gesten vi kan ge den här planeten, berättade Bianca.

– Som barn spenderade jag även mycket tid med min faster som introducerade mig för olika typer av konst, film och arkitektur. Hon väckte verkligen mitt intresse för design och gav mig ett öga för estetik som jag verkligen haft användning för i vuxen ålder.

Bianca Censoris ålder är ännu inte känd, men The Sun rapporterar att hon är runt 27 år gammal. Även Daily mail skriver att Bianca fram tills nyligen hade ett Instagram-konto, men som blivit avstängt efter bröllopet.

Kanye West och Bianca Censori tillsammans i maj 2023.
Kanye West och Bianca Censori tillsammans i maj 2023.
Kanye West och Bianca Censori.
Kanye West och Bianca Censori.
Annons

Vad tycker Kim Kardashian om Bianca Censori?

I samband med att Kanyes nya kärlek blev känd för omvärlden, reagerade många på Biancas likheter med Kim Kardashian. Strax efter nyheten om giftermålet kom ut, publicerade även Kim två kryptiska meddelanden på Instagram – något som fansen kopplade till nyheten.

Kim Kardashians instastory
Kim Kardashians instastory
Annons
Kim Kardashians instastory
Kim Kardashians instastory

Enligt en källa till Page Six ska Kim varit medveten om Kanyes nya relation innan nyheten om att de giftermålet kom ut, men inte fattat tycke för hans nya kärlek.

– Kim hatar henne. Hon är söt och Kim hatar söta tjejer, påstår källan till Page Six.

Varken Kanye eller Bianca Censori har kommenterat giftermålet.

Källa: ELLE.com, Foto: TT, Instagram

Se 5 av Kim Kardashians BalenciagalooksBrand logo
Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons