Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Brad Pitt kallas för ”hemsk människa” på Instagram – ryktas komma från egna sonen

13 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Brad Pitt
Nyligen började det cirkulera en screenshot från Instagram där Brad Pitt anklagas för att vara är en hemsk person och en dålig pappa. Fansen misstänker att Instastoryn ursprungligen kommer från Angelina Jolies och Brad Pitts son. Här är allt vi vet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 skådisar som varit otrogna med sina motspelareBrand logo
10 skådisar som varit otrogna med sina motspelare

Sedan Brad Pitt och Angelina Jolies skilsmässa 2016, har det dykt upp flera allvarliga anklagelser om att Brad Pitt varit våldsam mot Angelina och sina barn. Enligt Daily Mail framgår det i en anmälan från Angelina att Brad Pitt ska varit våldsam under en flygresa 2016. Han ska då enligt anklagelserna tagit strypgrepp på ett av barnen samt slagit ett annat i ansiktet. Pitt ska även under samma bråk slängt in Jolie i en vägg och dragit henne i håret, skriver Daily mail.

FBI började utreda fallet, och sonen Maddox vittnade mot sin pappa i föräldrarnas vårdnadstvist. Brad Pitt friades från alla anklagelser om misshandel – men nyligen började ryktet ta fart igen efter att en instastory börjat cirkulerat på sociala medier.

Annons

Nya anklagelserna mot Brad Pitt

I instastoryn, som fansen hävdar har skrivits av Brad Pitts son, anklagas Pitt för att vara en hemsk pappa och person. På bilden syns Brad Pitt ta emot ett pris på Golden Globe-galan 2019 tillsammans med texten:

”Grattis på Fars dag till världens största a-hole! Du bevisar gång på gång att du är en hemsk och föraktlig person. Du har ingen omtanke för dina fyra yngsta barn, som ständigt darrar av rädsla i din närhet. Du kommer aldrig förstå vilken skada du gjort för min familj, eftersom du är inkapabel till det.”

”Du har gjort livet till ett levande helvete för de som står mig närmst. Du kan intala dig själv vad du vill, men sanningen kommer att komma ikapp dig en dag. Så grattis på fars dag din fruktansvärt hemska människa” skriver användaren vars namn har blurrats.

bilden som cirkulera på sociala medier
Bilden som cirkulerar på sociala medier

Brad Pitt på Golden Globe 2023

Efter Brad Pitts framträdande på årets Golden Globe-gala har även hashtagen #BradPittIsAnAbuser dykt upp på Twitter. Fansen reagerade nämligen på att skådespelaren fick så många hyllningar under galan, trots anklagelserna om misshandel från sin exfru.

”Hans barn pratar inte ens med honom längre. De och Angelina beskrev hur han betett sig våldsamt, men ändå så blomstrar hans karriär.”, skrev en användare på Twitter.

”Det är så konstigt att mediabranschen fullkomligt ignorerar misshandeln som barnen och ex-frun behövt genomlida.”, skriver en annan.

Ingen av Brad Pitts barn har bekräftat att de skrivit inlägget på Instagram.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Fem snackisar från veckan som gåttBrand logo
Fem snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons