Nya Titanic-bilden på Rose förvirrar fansen

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i Titanic

Inför 25-årsjubiléet (ja du läste rätt) av publiksuccén Titanic, kommer nu filmen i en ny version i 4K och 3D. Och inför premiären har den nya filmaffischen blivit något av en snackis. Spana in den här!
12 januari, 2023
Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic
0:57

Efter reklamen: Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

(0:57)

Slå på ljud

Mer än två årtionden har gått sedan Leonardo DiCaprio och Kate Winslet skrev filmhistoria med kärleksdramat Titanic. Den romantiska katastroffilmen av James Cameron fängslade en hel generation med sitt tragiska öde, och sedan dess har den räknats som en modern klassiker. Inför Titanics 25-årsjubileum släpps nu filmen i 4k och 3D (lagom till alla hjärtans dag). Men i samband med nypremiären publicerades en ny bild på kärleksparet – som skapat en hel del frågor hos fansen.

Se den här!

Största snackisarna från Golden Globe-galan 2023

Nya Titanic-bilden

Inför marknadsföringen av Titanics nyversion, valde Paramount Pictures att skapa en ny filmposter istället för att använda den klassiska från 1997. På den nya bilden syns Jack omfamna Rose – som till fansens förvåning fått en ny frisyr. Ena halvan av frisyren är den klassiska håruppsättningen Rose har i början av filmen, medan den andra delen är helt utsläppt.

”Blir riktigt stressad över att Rose har två olika frisyrer på den här bilden” skriver ett fan på Twitter.

”Varför har hon två olika frisyrer?” skriver en annan.

Teorierna om Rose nya hårlook

Efter att den nya Titanic-bilden publicerats på sociala medier har den delade frisyren minst sagt stulit all uppmärksamhet. En av fansens teorier är att frisyren ska representera två sidor av Rose: ena som är uppstyrd och proper, för att representera vem Rose var när hon och Jack först träffades. Och den andra med utsläppt svall, som representerar den bekymmerslösa och fria personen Jack fick henne att känna sig som.

Så är Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

”Den representerar dubbelheten i att hon måste porträttera sin sociala status, och livet hon egentligen drömmer om – vilket är att vara fri med Jack” skriver ett fan på Twitter.

Titanic har nypremiär den 10 februari.

Källa: Glamour, Foto: TT