Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så är Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

27 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Kate Winslet och Leonardo Dicaprio
Kate Winslet och Leonardo DiCaprio fick nog alla att fälla tårar i 90-talsfilmen Titanic, och även fast filmen hade premiär för 25 år sedan så är stjärnorna lika förtjusta i varandra i dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andraBrand logo
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andra

För 25 år sedan hade den ikoniska filmen Titanic premiär och huvudrollsinnehavarna Kate Winslet och Leonardo Dicaprio fångade allas hjärtan med deras vackra romans. Och något som inte undgick någon var att skådespelarna fattade ett starkt tycke för varandra efter filminspelningen och än i dag är deras starka vänskap oundviklig.

Förra året återförenades duon på nytt efter tre år. Något som var ett känslosamt ögonblick för skådespelarna.

Leonardo Dicaprio och Kate Winslet.
Duon fångade allas hjärtan med deras vackra romans.

Kate om återföreningen med Leo

– Jag kunde inte sluta gråta, sa Winslet till The Guardian om återföreningen. Som så många vänner, så har vi saknat varandra på grund av Covid. Han är min vän, min riktigt nära vän. Vi är bundna för livet.

Annons

I samma intervju pratade Kate om hur mycket hennes och DiCaprios vänskap utvecklats genom åren.

– Jag har känt honom i halva mitt liv, sa den brittiske skådespelaren innan hon förklarade att hon och DiCaprio inte har kunnat träffas på grund av pandemin. Och att de inte har haft möjlighet att bara ta en middag eller ses på en kopp kaffe.

Kate Winslet säger att hon har känt Leo hela hennes liv.

Hon diskuterade också upplevelserna på uppsättningen av Titanic. Att produktionen av filmen var väldigt svår och hur olycklig DiCaprio var på inspelningsplasten.

Annons

– Jag minns att han var olycklig. Det var inte trevligt för någon av oss, men vi var alla i det tillsammans. Även om han hade mer lediga dagar än jag någonsin fick. Jag antar att jag har fostrats till att vara tacksam och bara fortsätta med det. Jag kände inte att det var min rättighet att vara olycklig, sa hon.

Rykten om en eventuell romans

Men det är inte bara i Titanic som vi har fått se Kate Winslet och Leonardo Dicaprio spela mot varandra. I den romantiska dramafilmen Revolutionary Road spelade de ett till synes perfekt, men splittrat par i efterkrigstiden.

Leonardo Dicaprio och Kate Winslet.
I filmen Revolutionary Road spelade skådespelarna mot varandra igen.

Rykten om en romans mellan paret dök upp efter Titanics premiär, men båda bekräftade då att de bara var nära vänner. Winslet uttryckte dock sin kärlek till DiCaprio när hon tog emot priset för bästa kvinnliga huvudroll vid 2009 års Golden Globes.

Annons

– Leo, jag är så glad att jag kan stå här och berätta hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag har älskat dig i 13 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det gör jag verkligen, sa hon.

Deras långvariga vänskap började redan i ung ålder.

Foto: TT

Annons