Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Skådisar som spelat sig själva i serier – och bevisat att de är sjukt roliga

28 okt, 2021 
AvMalin Ny
kate winslet
Kate Winslet, Jessica Biel, Prince. Här är kändisarna som har spelat sig själva i serier och film – och gjort det väldigt bra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 nyheter på Netflix i novemberBrand logo
TV: 5 nyheter på Netflix i november

Filmer och tv-serier brukar vara fyllda av påhittade karaktärer, men vissa innehåller istället kändisar som spelar sig själva - eller överdrivna versioner av sig själva. Visste du till exempel att Prince spelat sig själv i New Girl, eller att Kate Winslet spelar en snuskig version av sig själv i Extras?

Här är skådisar som spelat sig själva i serier och filmer och samtidigt bevisat att de är väldigt roliga!

Jessica Biel i BoJack Horseman

jessica biel

Jessica Biel spelar en slags överdriven version av sig själv i BoJack Horseman, och gör det med bravur. Att hon dessutom spelar Mr. Peanutbutters exfru gör det hela ännu roligare.

Annons

One Direction i iCarly

one direction

Det numera pausade bandet One Direction, med Harry Styles i spetsen, medverkade i iCarly och gjorde stor succé.

Prince i New Girl

new girl

Prince ska ha varit ett stort fan av tv-serien New Girl, och medverkade till och med i ett avsnitt i serien där han spelade sig själv.

Annons

Ed Sheeran i Yesterday

ed sheeran

Ed Sheeran spelar sig själv i filmen Yesterday, som handlar om en hårt kämpande låtskrivare som en dag upptäcker att The Beatles aldrig har existerat, och lyckades väldigt bra. En av höjdpunkterna är när han föreslår att låten Hey Jude istället skulle heta Hey Dude.

Kate Winslet med flera i Extras

kate winslet

Serien Extras innehåller en hel del kändisar som spelar sig själva, och de flesta gör det utmärkt. Daniel Radcliffe spelar till exempel en gnällig tonåring som stöter på äldre kvinnor, Orlando Bloom spelar avundsjuk på Johnny Depp och Kate Winslet försöker lära karaktären Maggie att prata snuskigt.

Annons

Keanu Reeves i Always Be My Maybe

keanu reeves

Keanu Reeves spelar en halvskum, elitistisk bohemversion av sig själv i filmen Always Be My Maybe, och gör det på ett underbart sätt.

Matt LeBlanc i Episodes

matt leblanc

Mat LeBlanc spelar en fiktiv version av sig själv i serien Episodes där han spelar en rik, charmig men arrogant skådespelare som övertalas att ta ett välbetalt jobb som Coach Lyman i serien Pucks.

Annons

Michelle Obama i Parks and Recreation

michelle obama

Michelle Obama spelar sig själv i ett avsnitt av Parks and Recreation, där hon bland annat håller ett tal för Amy Poehlers karaktär Leslie.

Olivia Newton-John i Glee

glee

Grease-stjärnan Olivia Newton-John bjöd rejält på sig själv när hon spelade en extremt divig version av sig själv i den första säsongen av Glee.

Annons

Cher i Will och Grace

cher

Karaktären Jack i Will och Grace är totalt besatt av sångerskan Cher, och i ett avsnitt dyker hon upp och spelar sig själv. Dock blir hon totalt dissad av Jack som tror att hon i själva verket är en dragqueen och inte riktiga sångerskan.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihopBrand logo
Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop
Annons