Så är det att jobba för familjen Kardashian – enligt tidigare personal

Familjen Kardashian

Visste du att Kim Kardashian är väldigt givmild mot sin personal? Eller att Kris Jenner kan ha ett ganska hett temperament? Spana in listan nedan och ta del av fler exempel på hur det är att jobba för världens kändaste familj!
10 november, 2022
Se syskonen Kardashian då och nu
0:50

Efter reklamen: Se syskonen Kardashian då och nu

(0:50)

Slå på ljud

Många skulle nog vilja ha en inblick i familjen Kardashians vardagsliv. Hur är de mot varandra när kamerorna är släckta, finns det speciella regler som deras personal måste följa och vem (eller vilka) har hetast temperament? Ja, frågorna är många och svaren få.

För de riktigt nyfikna finns det lyckligtvis en hel del hemligheter som har läckt ut. Några av Kardashians tidigare anställda har nämligen delat med sig av detaljer från tiden med familjen som arbetsgivare. Nedan listar vi exempel på det som framkommit!

Här är influencersystrarna som spås bli de nya Kardashians

Anställda om hur det är att jobba för Familjen Kardashian

Jobbar du för familjen är du en del av den

Kim Kardashians tidigare assistent, Stephanie Shepherd, har jämfört sitt jobb med att vara en del av en större familj. Hon förklarar att alla som jobbar för familjen hör ihop och att det finns väldigt mycket kärlek där.

”Vi ger varandra julklappar, och vi tar hand om barnen som att det är våra egna”.

Kim Kardashian är den mest älskvärda och genuina

I en intervju med InTouch har en av Kardashians före detta städerskor sagt att hon inte tycker att familjemedlemmarnas rätta sidor alltid kommer fram i media.

Hon förklara att Kim Kardashian är den mest älskvärda av dem alla, att hon är väldigt jordnära och härlig. Samt att hon är den absolut mest generösa mot familjens personal.

”Hon kunde sitta ner och prata med oss, och hon var så generös. En gång gav hon en i personalen en dator i julklapp”.

Familjen Kardashians otroliga halloweenlooks genom åren

Kourtney Kardashian är den mest oförskämda

Familjens förre detta städerska fortsatte att beskriva medlemmarna mer ingående och förklarade att Kourtney, som är äldst i syskonskaran, troligtvis är den mest oförskämda och otacksamma av dem alla. Hon tillade även att Kourtney är väldigt överbeskyddande mot sina barn, vilket ibland ställer till det för barnvakterna som jobbar.

Kris Jenner har ett hett temperament

På tal om personlighetsdrag… I en intervju med Daily News öppnade Pam Behan upp om hur det var att jobba för Kris Jenner på tidigt 90-tal. Pam var endast 19 år gammal och hade ingen aning om att familjen hon jobbade för en dag skulle bli världens mest kända.

”Kris vet vad hon vill ha, och när hon vill ha något är det oftast med detsamma”, berättade Behan och fortsatte:

”Som anställd fanns det bra och dåliga dagar”.

Hon kommer särskilt ihåg ett tillfälle då Kris blev rejält upprörd. Pam Behan hade glömt köpa broccoli i affären och det ledde till att Jenner skrek ”I can't believe you forgot the f- - - ing broccoli!”.

”Jag hade mentalt börjat packa mina väskor och var på väg att sluta. Och allt på grund av broccoli”, förklara Pam.

Det hela slutade dock med att hon stannade kvar hos familjen i ytterligare fem år.

Det finns inga specifika arbetstider när du jobbar för familjen

Sist men inte minst, det här med arbetstider. Victoria Villarroel, som jobbade med Kris Jenner 2015 och sedan Kylie Jenner fram till 2019, har nämligen berättat att hon mer eller mindre var tvungen att vara tillgänglig dygnets alla timmar.

”Kylie kunde ringa mig två på natten och jag svarade. Jag hade inte riktigt några specifika arbetstider, utan det var när plikten kallade”.

Victoria är fortfarande nära vän med Kylie och har sagt hon är väldigt glad över att ha fått jobba för familjen, att hon lärt sig mycket av dem och att hon tycker att de är väldigt inspirerande.

Artikelinspiration: Your tango

Foto: TT

Oväntade (och strikta!) regler alla som åker med Kim Kardashians privatplan måste följa