Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Influencersystrarna Culpo spås bli de nya Kardashians

07 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Influencersystrarna Culpo får en ny realityserie på TLC, The Culpo sisters.
I november 2022 kommer den nya realityserien The Culpo sisters som följer systrarna Olivia, Aurora och Sophia Culpo. Från ett glammigt liv på båtar och event i LA till drama och tårar – kommer familjen Culpo att bli de nya Kardashians?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 realityserier du vill se hösten 2022Brand logo
Video: 5 realityserier du vill se hösten 2022

År 2007 hade Keeping up with the Kardashians premiär och med det kom snabbt kändisskapet för den stora familjen Kardashian/Jenner. Sedan dess har fler familjer strävat efter samma mål. Ett exempel är familjen D’Amelio, vars framgång ledde till att TikTok-stjärnorna Charli och Dixie tillsammans med föräldrarna Marc och Heidi, fick en egen dokusåpa på Hulu, 2021.

År 2010 hade även Alexis Haines, en tidigare medlem av gruppen The bling ring, som blev kända för att ha brutit sig in hemma hos en rad kända personer, en serie på E!. Gruppen bröt sig bland annat in hos kändisar som Paris Hilton och Orlando Bloom och stal allt från pengar till väskor, skor värda ungefär tre miljoner dollar. I serien fick man följa Alexis liv som modell med mamman Andrea Arlington.

Annons

Den Nya realityserienthe Culpo sisters

Före detta Miss Universe och influencern Olivia Culpo har nu tillsammans med sina två systrar fått en ny realityserie, The Culpo sisters. Avsnitten kommer att släppas veckovis och följa Olivia, Aurora och Sophias liv när de umgås på yachter och går på event i LA. Även om trions influencerliv liknar systrarna Kardashian, behöver de verkligen se till att bjuda på sig själva för att ens ha en chans att tävla mot Kardashian/Jenner-klanen och deras framgångar.

Vem är Olivia Culpo?

Olivia Culpo är uppenbarligen motsvarigheten till Kim Kardashian i familjen, som den mellersta och mest kända systern. Hon är anledningen till att TLC valt att satsa på tv-serien med 5,2 miljoner följare på Instagram. Hon har varit modell för Sports Illustrated och dejtar NFL-spelaren Christian McCaffrey.

Precis som Kim Kardashian, gick Olivia från att vara en okänd småstadstjej från Rhode Island att bli en sensation över en natt när hon tog hem kronan för Miss Universe 2012. Året därefter började hon dejta Nick Jonas och dejtade sedan idrottaren Tim Tebow.

Annons

Olivia verkar konstant gränsa till att klassas som en kändis snarare än en influencer, men har hittills inte nått upp till kändisstandarden, inte helt olikt Kim när hon assisterade Paris Hilton.

Nick Jonas och Olivia Culpo började dejta 2013.
Olivia Culpo och Nick Jonas dejtade mellan 2013 och 2015. Modellen var även med i musikvideon och sägs ha inspirerat till Nicks låt Jealous.

VILKA ÄR AURORA OCH SOPHIA CULPO?

Aurora Culpo, den äldsta av de tre systrarna, är en så kallad "health junkie" som gillar miljömedvetna varumärken och, enligt ett pressmeddelande, anses hon vara den bossiga i familjen.

Den yngsta systern, Sophia Cuplo, är enligt sitt Instagram-konto en utbildad nutritionist som älskar mat och är en självutnämnd tarmhälsoentusiast. Sophia ser sig själv som den mest zen av de tre systrarna och hon undviker helst bråk och konfrontation. Likt den mellersta systern dejtar även Sophia en idrottare, nämligen Braxton Berrios som spelar i the Jets.

Annons

Man skulle kunna påstå att Aurora är en kombination av Khloé och Kourtney Kardashian, medan Sophia tar rollen som Kendall Jenner.

Vad gör systrarna Cuplo?

Systrarna verkar, precis som the Kardashians, vara riktiga entreprenörer. Sophia och Aurora har tillsammans lanserat doftljus med varumärket Wakeheart två veckor innan showens premiär.

Och Olivia listar konstant flera olika projekt i sin Instagram-bio, allt från att vara medgrundare till Rhode Island-restauranger till creative director för ett cocktailföretag. Hon har också startat ett företag som heter More than a mask, som brukade sälja ansiktsmasker men som nu säljer jumpsuits och samarbetar med välgörenhetsprojektet Period movement.

Vi är så nyfikna på dramat som systrarna Cuplo (förhoppnignsvis) kommer att bjuda på.

Serien har premiär på TLC och Discovery+ den 7 november 2022.

Foto: TT

Se också: Kardashians halloweenlooks genom årenBrand logo
Se också: Kardashians halloweenlooks genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons