Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Familjen Kardashians otroliga halloweenlooks genom åren

26 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Om det finns några som kan halloween så är det familjen Kardashian/Jenner.
År efter år levererar de högklassiga utklädnader, och här är några av dem!
Annons

Halloween är i antågande och om du inte bestämt dig för var du ska klä ut dig till är det hög tid att börja fnula på det nu. Kanske kan du hämta inspiration från familjen Kardashian/Jenner – som ju älskar högtiden.

Video: Se Kardashians halloweenlooks genom årenBrand logo
Video: Se Kardashians halloweenlooks genom åren

Kendal Jenner

2019 hade Kendal Jenner en halloweenfest i Beverly Hills, och på Instagram visade hon stolt upp sin utklädnad. Då hade hon på sig en guldig skogsalvsdräkt. Coolt!

Förra året hade hon ett par outfits. Bland annat klädde hon ut sig till Martian Girl från sci-fi-filmen Mars Attacks.

Annons

”Nice planet. We'll take it!”, skrev hon på Instagram då.

Kourtney Kardashian – och Travis Barker

2019 valde Kourtney Kardashian bland annat att klä ut sig till den den finsk-amerikanska skådespelerskan Maila Nurmis alter ego, Vampira, som härjade runt på 1950-talet.

Strax efter förlovningen förra året hade Kourtney och Travis Barker ett filmtema på sina utklädnader. De gjorde bland annat en hyllning till True Romance.

Och det tog inte slut där. Paret klädde också ut sig till karaktärerna Edward och Kim från Tim Burton-klassikern Edward Scissorhands.

Kim Kardashian – och Kanye West

När Kimye fortfarande var en grej slog de på stort när det vankades halloween. Ett år klädde de bland annat ut sig till insekter – och då var hela familjen med.

Och senare samma år klädde de ut sig till en annan familj – nämligen Flinta. Och då fick pappa Kanye dra på sig Dinodräkten.

När Netflix-dokumentärserien Tiger King var på allas läppar tog Kim Kardashian tillfället i akt och klädde ut sig till en av huvudpersonerna Carole Baskin. Bästisen Jonathan Cheban tog på sig sin bästa Joe Exotic-dräkt medan barnen fick vara tigrar.

Annons

Kylie Jenner

Kylie då? Jo, hon är lika tokig i halloween som sina systrar och passar gärna på att ha fler än en utklädnad per tillfälle. Som 2019 när hon först tog på sig sin superhjältedräkt tillsammans med dottern Stormi, för att senare under kvällen klä ut sig till alv.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian är inte sämre än sina systrar när det kommer till halloween. Hon har bland annat klätt ut sig till Cruella de Vil – och det var en minst sagt satsig. Till och med naglarna var målade som Pongo. Dottern True fick också vara med, utklädd till dalmatin!

Annons

Kris Jenner

Mamma Kris satsar också på halloween. För ett par år sedan klädde hon ut sig till en karaktär från Disney-filmen Coco som utspelar sig i Mexiko under högtiden Dia de Muertos (de dödas dag).

Så, har du fått någon inspiration?

Höstig pumpamartini – perfekt drink till HalloweenBrand logo
Höstig pumpamartini – perfekt drink till Halloween

Foto: TT

Annons