Artikeln innehåller reklamlänkar

Caia har Black week-rea – här är produkterna du kan fynda på rean

12 nov, 2023 
caia black week black friday rea produkter smink
Caia-produkter till halva priset? Javisst! Den hemliga rean är igång (men psst... ELLE har länken). ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat favoriterna du inte får missa på Caias Black week-rea!
Annons
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023

Att Caia har rea händer... nästan aldrig! Men nu har Black week-rean smygstartat – och här hittar du länken till den hemliga rean! (länk till butik)Är du osäker på vad som är värt att klicka hem? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat fem favoriter du nu kan shoppa till halva (!) priset. Resten av sajten får du 20% rabatt på under black week.

Caia black week-rea: bästa produkterna att fynda PÅ BLACK FRIDAY

En bästsäljande sminkpalett, favoriten Liquid bronzer eller några av marknadens bästa sminkborstar... Caias rea gör ingen besviken! Och är du en av många som inte lyckades köpa en av Caias adventskalender? Ingen fara! Fler av produkterna som gömde sig i luckorna finns nu att fynda på rean. Här hittar du fem favoriter som ELLEs beautyredaktör har lagt i shoppingkorgen.

Annons

Här kommer du till den exklusiva förhandsrean (länk till butik) och glöm inte att ange kodenVIP9HAK9 i kassan. Men skynda! Produkterna kommer med stor sannolikhet att sälja slut snabbt.

Caia rea: Bibbz signature eye palette

caia rea black friday smink ögonskugga
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Bibbz signature eye palette är en av märkets bästsäljare och är en tacksam produkt för dig som vill ha allt du behöver för den perfekta ögonsminkningen. Här får du 12 skuggor i jordnära toner. Sju av skuggorna är matta, tre har snyggt skimmer och två har en metallisk finish. Skuggorna har riktigt fina pigment och går såklart att använda till både vardag och fest!
Här kan du köpa paletten på rea. (länk till butik) Glöm inte att ange koden VIP9HAK9 i kassan.

Annons

Caia rea: Liquid bronzer

caia rea liquid bronzer smink
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Caias Liquid bronzer var en av de första produkterna jag testade från märket och jag blev direkt såld! Förutom att produkten är så otroligt dryg (och nu alltså går att köpa för under 150 kronor), är den också väldigt enkel att applicera och den smälter in fint med övrig makeup. Här får du gyllene glöd och en perfekt solkysst sommarhud på bara några sekunder.
Här kan du köpa bronzern på rea. (länk till butik) Glöm inte att ange koden VIP9HAK9 i kassan.

Annons

Caia rea: Blender brush

caia sminkborstar rea
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Caia har några av marknadens bästa sminkborstar men ordinarie pris är också något högre. Därför är det extra tacksamt att flera av borstarna nu finns på black week-rean! Blender brush är den perfekta sminkborsten för att skapa en fin och sömlös ögonlook.
Här hittar du sminkborsten på rea. (länk till butik) Glöm inte att ange koden VIP9HAK9 i kassan.

Caia rea: Glow up serum

caia rea serum glow black friday
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Hösten och vintern har visat sitt rätta jag gällande hudens lyster. Trött och glåmig hud är dessvärre ett problem många har under de kallare och mörkare månaderna. Men då kommer Glow up serum som en räddare i nöden! Serumen har nästan en primerliknande effekt och ger huden den perfekta lystern utan att huden på något sätt känns glittrigt! Golw och fukt, vad mer behövs?
Här hittar du serumet till halva priset på Caias rea. (länk till butik) Glöm inte att ange koden VIP9HAK9 i kassan.

Annons

Caia rea: Sos rescue ampoule elixir

caia rea black friday fynd ampuller
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Har du inte redan testat Caias ampuller är det dags nu! En ampull går att beskriva som ett serum 2.0. En riktig boost för huden! Sos rescue ampoule elixir passar dig som upplever att huden känns torr och fnasig och behöver ordentligt med fukt. Här har du nämligen en shot med törtsläckande fukt.
Klicka här för att köpa ampullerna på rea (länk till butik). Glöm inte att ange koden VIP9HAK9 i kassan.

Annons