Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Bianca och Benjamin Ingrosso släpper musik – inför ny Caia-lansering

07 jun, 2024 
caia bianca musikvideo smink makeuo
Caia lanserar ny sommarkollektion och det firar Bianca Ingrosso genom att släppa en ny låt tillsammans med Benjamin Ingrosso! I en exklusiv intervju med ELLE berättar Bianca allt om känslorna inför samarbetet och låten Boys in the sea.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är kändisarnas favoritparfymerBrand logo
Här är kändisarnas favoritparfymer

Efter succén med Blomstertid och Superstar är det nu dags för nästa musiksläpp för beautyentreprenören Bianca Ingrosso. Och även den här gången gör hon det tillsammans med Benjamin Ingrosso – men den nya låten Boys in the sea blir syskonparets första orginallåt. Låten och musikvideon släpps i samband med Caias nya sommarkollektion The Summer Glow Collection.

ELLE fick en exklusiv intervju med Bianca Ingrosso som hintar om att det antagligen inte är sista gången syskonparet står i studion tillsammans. Här är allt du behöver veta om nya Caia-lanseringen och tankarna bakom musiksamarbetet.

Annons
bianca ingrosso musik med benjamin caia cosmetics sommarkollektion
Bianca Ingrosso släpper musik med Hampus Lindvall och Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso släpper låt tillsammans med Benjamin Ingrosso

Låten Boys in the sea är den tredje i ordningen för Bianca, som tidigare har spelat in en egen tolkning av Den blomstertid nu kommer i samband med Caias sommarkollektion 2021, samt en cover på Superstar i samband med Caias samarbete med MTV år 2023.

Den nya låten är skriven och producerad av Hampus Lindvall och Benjamin Ingrosso, som båda var med och producerade Biancas tidigare musiksläpp. Och musikvideon, som flirtar friskt med Barbie, spelades in tidigare i våras i Palm Springs.

Annons

– Det är såklart så spännande att släppa en original-låt, eftersom att vi tidigare endast släppt covers. Men fokus på detta är att det är KUL! Att det dessutom är Benjamin och Hampus som skrivit den gör det hela ännu mer wow för mig! Det är alltid pirrigt att kliva ur min comfort-zone som jag gör när jag sjunger men jag är otroligt stolt över Boys in the sea och hela kampanjen kring CAIA summer collection, säger Bianca Ingrosso i en intervju med ELLE.

Hur var det att få jobba med Benjamin och göra detta tillsammans?

– Det är otroligt att jobba med honom! Benjamin är ett musikaliskt geni och det var helt fantastiskt att tillsammans kliva in i hans värld för en stund och tillsammans jobba med musik som vi båda älskar.

Hon fortsätter:
– I kreativa processer trivs både jag och Benjamin otroligt bra och det är där våra bästa sidor kommer fram vilket gjorde det här samarbete till tio av tio! Jag tror inte detta är sista gången vi är i studion tillsammans, avslutar Bianca Ingrosso.

Annons
bianca ingrosso musik caia cosmetics sommarkollektion

När släpps Bianca Ingrossos låt Boys in the Sea?

Den nya låten Boys in the sea släpps natten till den sjunde juni, i samband med att Caia cosmetics lanserar den nya sommarkollektionen The Summer Glow collection.

The Summer Glow collection – allt om nya kollektionen från Caia

Två nya varianter av bästsäljaren Classy Palette, en skimrande läppolja The Golden Lip Oil och en smart necessär Mess Free Toiletry Bag – ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat allt du behöver veta om den nya och limiterade sommarkollektionen (reklamlänk) från Caia Cosmetics.

Annons
caia summer collection smink
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

Caias läppoljor är något alldeles extra och med den nya, guldglittrande varianten får du mjuka läppar som dessutom blänker riktigt snyggt i solen. Den multifunktionella paletten Classy Palette, som nu kommer i nyanserna Light to Medium och Medium to Deep har allt du behöver för att skapa en komplett makeup – och pudren fungerar såklart även att använda som ögonskuggor. Mess Free Toiletry Bag är den ultimata necessären som gör att du slipper allt som har med tråkiga sminkfläckar att göra. Necessären har nämligen ett tvättbart innerfoder som sitter fast med knappar.

Här hittar du hela sommarkollektionen (reklamlänk).

Foto: Caia Cosmetics

Annons