Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Paris Hilton avslöjar namnet på sonen

23 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Paris Hilton och Carter Reum
I januari kom beskedet att Paris Hilton blivit mamma. Nu avslöjar hon namnet på sin nyfödda son – och betydelsen bakom namnvalet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoriaBrand logo
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria

I början av året kom nyheten att Paris Hilton och maken Carter Reum välkomnat sitt första barn till världen. I ett inlägg på Instagram visade Paris upp sonens lilla hand och berättade om babylyckan.

”Du är redan så älskad att det inte ens kan beskrivas med ord.” skrev hon till inlägget.

Nu avslöjar Paris vad paret döpt sin nyfödda son till.

Vad heter Paris Hiltons son?

I sin podcast This is Paris avslöjar Paris Hilton sonens namn: Phoenix Barron Hilton Reum. I podden läser hon ett utdrag ur sin kommande biografi Paris och berättar att namnet länge funnits med i parets planering.

–Om allt går bra, så kommer vi ha en liten son vid tidpunkten du läser detta. Vi planerar att döpa honom till Phoenix, ett namn som vi bestämde för flera år sedan när jag letade efter stater, städer och länder som passar bra ihop med Paris och London, berättar Paris.

Annons

Paris om namnvalet Phoenix Barron Hilton Reum

I sin podcast berättar hon om varför hon valt namnet Phoenix till sin son och vad det har för betydelse.

– Phoenix har några bra referenser inom populärkulturen, men viktigast av allt är det fågeln som går upp i lågor och reser ur sin egen aska för att sedan flyga igen. Jag vill att min son ska växa upp med vetskapen att både katastrofer och triumfer är återkommande i en människas liv, och att det ger oss hopp om framtiden.

Paris berättade också om innebörden av sonens mellannamn, Barron, och att det är en hyllning till sin farfar, hotellmagnaten Barron Hilton.

– Han var alltid en mentor för mig och jag såg så mycket upp till min farfar. Vi var så nära och jag saknar honom varje dag. Så jag ville hylla honom genom att ge min son hans namn, berättar Paris i sin podcast.

Källa: People, Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons