Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Uppgifter: Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut

09 jan, 2023 
AvEmma Castman
Uppgifter: Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut
Kylie Jenner och Travis Scott ska ha gjort slut – igen. Det uppger en källa för Us Weekly. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se syskonen Kardashian då och nuBrand logo
Se syskonen Kardashian då och nu

Kylie Jenner och Travis Scott träffades 2017 – och åren de spenderat tillsammans har minst sagt varit händelserika. I februari 2018 kom dottern Stormi till världen och i februari 2022 blev de föräldrar till en son.

Under åren tillsammans har stjärnparet även haft ett av-och-på-förhållande – och nu uppger en källa för Us Weekly att relationen tagit slut igen.

Skulle ha spenderat julen ihop – men planerna ändrades

Enligt källan ska paret ha tänkt spendera julledigheten tillsammans, men planerna ändrades och de tillbringade i stället semestern på olika håll.

"Kylie och Travis har gjort slut igen. De skulle tillbringa semestern tillsammans, men hon åkte till Aspen för att vara med sin familj och sina vänner i stället", säger insidern om det tidigare paret och fortsätter:

Annons

"Det här har hänt så många gånger tidigare, de är kända för att vara av och på, men förblir alltid vänner och fantastiska medföräldrar."

Varken Kylie Jenner eller Travis Scott har kommenterat ryktena om ett eventuellt uppbrott.

Gjorde senast slut 2019

Kylie och Travis har som sagt haft ett av-och-på-förhållande sedan de träffades 2017. Senast paret gjorde slut var 2019 men året därpå återförenades de med varandra igen.

– Paret har alltid haft kärlek och respekt för varandra men tog en paus förra året, eftersom de båda hade så mycket på gång. De kunde inte fokusera helt på det som behövdes för att får förhållandet att fungera, sa en källa då till Entertainment tonight.

Foto: TT

7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looksBrand logo
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons