Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kylie Jenner visar upp ovanliga bilderna på sonen

29 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner
Kylie Jenners son har knappt synts i offentligheten – till skillnad från systern Stormi. Men i samband med familjens thanksgiving-firande visade Kylie upp sällsynta bilder på honom! Se dem här.
Annons
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom årenBrand logo
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

Kylie Jenner och Travis Scott fick sitt andra barn, Wolf, tidigare i år. Sedan sonens födsel har han sällan synts i rampljuset, till skillnad från dottern Stormi. Men nu delar Kylie med sig av bilder på sonen efter familjens thanksgiving-firande.

Se bilderna här!

Bilderna på Kylies son

Efter thanksgiving passade Kylie Jenner på att visa upp sina höjdpunkter från helgen på Instagram. Bland annat visade hon upp sig själv med dottern Stormi i matchande pyjamasar, kramandes med pojkvännen Travis – och tillsammans med sin lilla son.

Annons
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Kylie och Stormi
Kylie och StormiClick to add image caption
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Annons
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Bilder från Kylie Jenners Instagram
Kylie och Travis
Kylie och Travis

Kylies sons namn

Sonen, som idag hunnit bli nio månader gammal, har haft en hel del turer angående sitt namn. Strax efter han kommit till världen meddelade Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott att de namngett sin son Wolf Webster. Men efter ett par månader senare berättade Kylie att paret ändrat sig.

Annons

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt” skrev Kylie på Instagram.

Kylies son heter fortfarande Wolf

När Kylie sedan gästade James Cordens talkshow i september, berättade hon att sonen fortfarande inte fått ett nytt namn.

– Vi har inte bytt hans namn officiellt eller juridiskt. Han heter fortfarande Wolf, i hans pass står det Wolf, men han ska inte heta det. Vi bara väntar och låter det puttra, berättade Kylie och avslöjade att paret testat lite olika namn.

Annons

– Travis tycker om att komma med namn som han tycker är coola, och sen ändrar han sig igen. Så vi kommer nog inte att byta officiellt än, berättade Kylie Jenner.

Och ännu verkar parets son fortfarande kallas för Wolf – vilket Kylie nyligen avslöjade i säsongsfinalen av The Kardashians.

– Min bebis heter fortfarande Wolf, men jag lovar att berätta för er när jag ändrat det. Kanske händer det i säsong tre, berättade Kylie.

Källa: Glamour, Foto: TT, Kylie Jenners Instagram

Annons