Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Travis Scott ryktas ha ett tredje barn påväg – som inte är Kylies

12 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner och Travis Scott
Kylie Jenner och Travis Scott fick sitt första barn Stormi 2018. Tre år senare fick paret sitt andra barn, en son. Nu uppges Travis Scott ha ytterligare ett barn påväg – som inte är Kylies. Här är allt vi vet om nya otrohetsryktet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Travis Scott och Kylie Jenner välkomnade sitt andra barn i maj tidigare i år. Ett halvår efter sonens födsel började det sedan cirkulera rykten att Travis Scott skulle varit otrogen mot Kylie. Och nu uppges Travis vänta barn med en annan kvinna. Här är allt vi vet om spekulationerna kring det nya otrohetsdramat.

Travis ryktas ha ett tredje barn

Enligt skvallersajten Crazy Days And Nights ska Travis Scott ha ett tredje barn påväg – och inte med Kylie. Sajten som drivs av skvallergurun Enty Lawyer ska ha mottagit ett anonymt tips, som nu sprids över sociala medier.

”En A-list realitystjärna med ett välbetalt extraknäck, kommer snart upptäcka att hennes barn ska få ett halvsyskon” lyder tipset som delats av Crazy Days And Nights.

Annons

Kylie Jenner har tidigare benämnts som ”realitystjärnan med ett välbetalt extraknäck” av sajten, vilket fått fansen att spekulera om att det är Travis Scott som nu väntar barn med en annan kvinna.

@laurenisgossip

ALLEGED RUMOR from CDAN: Kylie Jenner is about to find out her kids have a half sibling….only time will tell!

♬ original sound - Lauren | Pop Culture Gossip

Även ett klipp från Youtube-mediet Antphrodite har spätt på de nya ryktet ytterligare. För en månad sen gjorde han nämligen en reading om Travis otrohetsrykte med modellen Yung Sweet Ro – och varnade för att något stort är på väg att avslöjas.

”Snart kommer något komma upp till ytan, och det kommer bli riktigt genant för Kylie. Vanligtvis brukar Kardashian-familjen ligga steget före. Men nu har Kylie ingen aning om vad som väntar” sa Antphrodite på Youtube.

Otrohetsryktet med Yung Sweet Ro

I oktober började det cirkulera rykten att Travis Scott skulle varit otrogen mot Kylie med Instagram-modellen Rojean Kar, även kallad Yung Sweet Ro. Och det är inte första gången Travis kopplats ihop med modellen. Det har nämligen ryktats om att de träffats i flera år – även innan Travis började dejta Kylie. Rojean Kar hävdar själv att hon har haft en relation med Travis under tiden han och Kylie varit ett par. Och efter att Rojean lagt upp ett klipp från en av Travis musikvideo-inspelningar på Instagram, kommenterade Travis till slut ryktet.

”Det är många konstiga grejer som händer nu. En oinbjuden person smygfotade under det som skulle vara en privat inspelning när jag regisserade en video. Jag säger det här för sista gången. Jag känner inte den här personen och jag har aldrig varit med den här personen. Så snälla sluta att hitta på historier som inte är sanna” skrev Travis Scott på Instagram.

Varken Travis Scott eller Kylie Jenner har kommenterat det nya ryktet.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons