Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Billie Eilish nya hårförvandling

07 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Billie Eilish
Billie Eilish är något av en shapeshifter när det kommer till sina hårlooks. Vi har tidigare sett stjärnan bära upp en trendig wolf cut, grön utväxt och lavendelfärgat hår. Nu syns stjärnan i ytterligare en ny hårlook – se den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Billie Eilish stilresa genom årenBrand logo
Billie Eilish stilresa genom åren

Billie Eilish har sedan 2016 revolutionerat med sin banbrytande musik, men också uppmärksammats för sin originella stil. Stora oversize-plagg, monogram och inte minst sina färgstarka hårlooks har varit utmärkande för stjärnans profil.

”Jag vill att folk ska titta. Jag vill bli ihågkommen. Så var det även innan jag blev en artist, jag ville gå ut och se folk vända på huvudet” berättade Billie Eilish tidigare för ELLE.

Billie Eilish hårlooks genom tiderna

Billie Eilish har ofta uppmärksammats för sin unika stil och sina modiga frisyrer – framförallt för den gröna utväxten som hon rockade 2019. Två år senare kraschade hon dessutom internet när hon gjorde en helomvändning från den punkiga frisyren, och istället syntes i en platinablond wolf cut. Samtidigt som frisyrerna varierat genom tiderna, har stjärnan inte heller varit rädd för att använda olika färger. Sedan 2016 har Billie vågat sig på allt från silvrigt och lavendelfärgat till azurblått och tealgrönt. Nu har stjärnan återigen testat en ny hårlook – nämligen svart, rakt och långt.

Annons
Billie Eilish ikoniska hårlook
Billie Eilish ikoniska hårlook
Billie Eilish på Met-galan 2021
Billie Eilish på Met-galan 2021
Annons

Nya hårlooken

Billie Eilish nya look
Billie Eilish nya look

Nyligen visade Billie Eilish upp den nya hårlooken på Instagram. Inför en plåtning med sitt nya doftmärke Billie Eilish Fragrances, syntes artisten i ett långt svart svall. En av följarna passade då på att påpeka likheten med huvudrollen i aktuella Netflix-serien Wednesday, där det svarta långa håret länge varit ett signum för den kusliga karaktären.

”Den femte bilden är så Wednesday” kommenterade följaren.

”Jag tänkte exakt samma sak” skrev en annan.

Se fler bilder på Billies nya hårlook här!

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons