Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Travis Scott svarar på otrohetsryktet

24 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Travis Scott och Rojean Kar
Efter ryktena att Travis Scott ska ha varit otrogen mot Kylie Jenner med modellen och influencern Rojean Kar, svarar nu rapstjärnan på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Våren 2017 började det florera romansrykten mellan reality-stjärnan Kylie Jenner och rapartisten Travis Scott. Efter att de synts hand i hand på den populära festivalen Coachella, bekräftade paret sin nya relation, och bara 10 månader senare välkomnade de sitt första barn – Stormi. Men i oktober 2019 valde paret att gå skilda vägar.

”Travis och jag har en bra relation och vårt största fokus just nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är vår främsta prioritet” skrev Kylie då på Twitter.

Paret återförenades däremot igen i mars 2020 och välkomnade dessutom sitt andra barn i februari 2022.

Nu har det börjat cirkulera rykten att Travis varit otrogen mot Kylie med modellen och influencern Rojean Kar – något Travis Scott uttalar sig om på Instagram.

Annons

Otrohetsryktena kring Travis Scott och Rojean Kar

Enligt Daily mail ska otrohetsryktena tagit fart efter att Rojean Kar lagt upp ett klipp på Travis Scott på sin Instagram. På klippet syns rapstjärnen under en filminspelning till en musikvideo – där Rojean Kar också närvarade. Enligt uppgifter till TMZ ska Travis Scott tidigare haft en fling med Rojean Kar och har blivit sammanlänkad med henne fram och tillbaka i närmare 10 år. Men nu säger Travis Scott ifrån och menar att han inte känner modellen.

Travis svar på ryktena

I en story på Instagram skriver Travis Scott att influencern och modellen Rojean Kar inte var något annat än ”en oinbjuden gäst” på filminspelningen.

Annons

”Det är mycket konstig skit som händer nu. En oinbjuden person smygfotade under det som skulle vara en privat inspelning där jag regisserade en video. Jag säger det här för sista gången. Jag känner inte den här personen och jag har aldrig varit med den här personen. Så snälla sluta att hitta på historier som inte är sanna” skriver Travis Scott på Instagram.

Rojean Kar om Travis Scott

Efter Travis uttalande har även Rojean kommenterat svaret – och har en helt annan uppfattning av situationen.

– Det vi inte ska att göra nu, är att ljuga, säger Rojean i ett klipp på TikTok.

– Jag har bara lagt upp grejer på Instagram som ni vill att jag ska lägga upp. Jag har låtsats som att inte jag inte känner dig, och gått med på att hålla mig till storyn som ni vill berätta, trots att jag fått mycket skit för det. Men att säga att du inte känner mig och aldrig har varit med mig, när du definitivt har det, och när det dessutom finns bilder och filmer av dig med mig... Kom igen, säger Rojean Kar i klippet.

Källa: Life & Style, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons