Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kim K i tårar i nya trailern till The Kardashians – här är anledningen

28 mar, 2023 
AvEmma Castman
Kim K i tårar i nya trailern till The Kardashians – här är anledningen
Den nya säsongen av The Kardashians kan vara den mest dramatiska hittills. Spana in trailern här och se när Kim Kardashian bryter ihop i tårar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Efter 14 år, 20 säsonger och hundratals avsnitt bestämde sig familjen Kardashian, hösten 2020, för att lägga ner sin realityserie Keeping up with the Kardashians.

”Det är med tunga hjärtan som vi i familjen tagit det svåra beslutet att säga hejdå till Keeping up with the Kardashians”, skrev Kim Kardashian i ett långt inlägg på Instagram i samband med nedläggningen och fortsatte:

”Vi är evigt tacksamma för alla er som följt oss alla dessa år – genom både bra och dåliga stunder. Glädje, tårar, alla kärleksrelationer och barn. Vi kommer alltid att värna om de här fantastiska minnena och de oändligt många människorna som vi mött på vägen”.

Annons

The Kardashians hade premiär 2022

Det var dock inte länge som fansen behövde vara utan Kris, Kim, Khloé, Kourtney, Kendall och Kylie. Tre månader efter beskedet om nedläggning meddelande de nämligen att de återvänder till tv-rutan, men i ett nytt format och på en ny kanal.

The Kardashians släpptes på svenska Disney+ den 14 april 2022 – och succén blev snabbt ett faktum.

Kim Kardashian bryter ihop i nya trailern

Nu är det snart dags för The Kardashians säsong tre att ha premiär – och av trailern att döma kan det vara den mest dramatiska säsongen hittills.

I trailern syns bland annat Kim Kardashian gråta. Anledningen till att hon bryter ihop kommer inte fram, men det verkar vara något drama inom familjen. Klippet börjar nämligen med att Kim säger: "Lyssna, alla har sin uppfattning om hur något hände", och när hon senare syns tillsammans med Kylie och Kendall säger hon med bestämd röst "Ni tror att jag behöver ert tillstånd". Allt avslutas med att Kim Kardashian tittar in i kameran och säger: "Så, låt oss prata om det".

Även Khloé Kardashian varnar för mycket drama och säger:

"Jag önskar att jag kunde säga att det här kommer att bli en lugn, avkopplande och fridfull säsong. Men det är det inte."

The Kardashians säsong tre har premiär den 25 maj.

Foto: TT

Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons