Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kardashians otippade present till Paris Hiltons bebis

20 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Paris Hilton och Kim Kardashian
Paris Hilton välkomnade sitt första barn i början av året, och självklart gratuleras bebisen med gåvor från kändisvännerna. Spana in Kardashian-familjens oväntade present här!
Annons
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoriaBrand logo
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria

Paris Hilton och Carter Reum välkomnade en liten son tidigare i år. I ett inlägg på Instagram visade Paris upp en bild på sonens små fingrar till texten: ”Du är redan så älskad att det inte ens kan beskrivas med ord”. Sedan dess har sonens ankomst firats av familj och vänner. Spana in de otippade presenterna här!

Kardashians present till Paris Hiltons son

I en intervju med Andy Cohen berättade Paris Hilton nyligen vilken som är den bästa presenten familjen fått sedan sonen Phoenix kom till världen.

– Kim Kardashian, Kourtney Kardashian och Kris Jenner gav mig en gigantisk alpacka, berättade Paris Hilton i talkshowen Watch what happens.

Annons

– Den är inte riktig, men den är så cool. Jag har den framför entrén till mitt hus och den är det sötaste någonsin. Jag kramar den varje dag, berättade Paris.

I intervjun avslöjade Paris även vad hennes make Carter gett i present för att fira sonens ankomst.

– Carter gav mig nyss en barnvagn från Dior, en likadan som Cardi B har, den är helt sjuk. Jag älskar den.

Paris Hilton om att bli mamma

Nyligen berättade Paris Hilton om beslutet att vara restriktiv med att berätta om sin bebis för offentligheten – och sin familj. Familjen fick nämligen veta om graviditeten och att paret fått en son strax innan nyheten delades med resten av världen.

– Hela mitt liv har varit så offentligt. Jag aldrig fått ha något för mig själv, så vi bestämde oss för att dela den här upplevelsen bara med varandra, berättade Paris i en intervju med Harpers Bazaar.

– Jag vill skydda honom och vara med honom varenda sekund, sa Paris i intervjun och berättade att hennes sons integritet och säkerhet är första prio.

Foto: TT, Instagram, Youtube

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått
Annons