Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Hon ryktas vara Harry Styles nya tjej

17 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Harry Styles
I november 2022 kom beskedet att Harry Styles och Oliva Wilde gått skilda vägar efter närmare två år ihop. Nu uppges Harry ha börjat dejta igen. Här är allt vi vet om hans nya påstådda romans!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Harry Styles och Oliva Wilde skapade rubriker i januari 2021, efter att de träffats under inspelningen av Olivas film Don't Worry Darling. Olivia hade då lämnat ett tioårigt äktenskap med skådespelaren Jason Sudeikis, och eftersom ryktet om Oliva och Harrys romans cirkulerade i anslutning till Olivias skilsmässa, kantades filminspelningen av otrohetsrykten och dramatik.

Harry och Oliva valde däremot att gå skilda vägar i november 2022, efter två år ihop. Enligt en källa till People ska orsaken till uppbrottet varit Harrys kommande världsturné och att Olivia valt att fokusera på sina barn och sitt liv i Los Angeles.

Annons

Nu, fyra månader senare, ska Harry inlett en ny relation – här är allt vi vet om romansryktet!

Harry Styles dejtar igen

Nyligen kom uppgifter att Harry Styles börjat dejta igen, och enligt en källa till The Mirror ska Harry varit noga med att hålla personen i fråga hemlig.

– Harry har börjat dejta någon. Och han försöker hålla hennes identitet hemlig efter uppståndelsen kring hans förhållande med Oliva, berättade en källa för sajten.

– Hans närmsta vänner vet om romansen. Och även om det är väldigt nytt så verkar det gå väldigt bra.

Vem dejtar Harry Styles?

Nu har det kommit uppgifter att Harrys hemliga kärlek är den australiensiska influencern Yan Yan Chan. De ska ha följt varandra på Instagram sedan 2020 och Chan skymtades nyligen på Harrys konsert i Sydney.

Enligt The Mirror ska Harry och Yan Yan Chan åkt iväg på semester tillsammans i februari. Och trots att de inte fångades på bild ska Harry skymtats vid Byron Bay, som sägs vara Chans favoritstrand, samt fotograferats vid New South Wales berömda fyr, rapporterar The Mirror.

Yan Yan Chan på Milano Fashion Week 2022
Yan Yan Chan på Milano Fashion Week 2022.

Vem är Yan Yan Chan?

Yan Yan Chan bor i Sydney, Australien, och är en framgångsrik influencer och modell. Hon har gjort kampanjer för märken som Fendi, Tiffany & Co, Chanel samt Valentino, och startade sin blogg 2011. Yan Yan är även vän med Georgia Fowler, som ryktades dejta Harry 2015 och som sägs vara musa till låten Kiwi.

Varken Harry eller Yan Yan har kommenterat det nya romansryktet.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons