Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Megan Fox har tagit av sig förlovningsringen

17 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox Machine Gun Kelly
I februari började fansen spekulera om Megan Fox och Machine Gun Kelly gjort slut efter en rad oväntade händelser på Instagram. Nu har Megan Fox tagit av sig sin ring. Här är allt vi vet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

Megan Fox och Machine Gun Kelly träffades i samband med filminspelningen av thrillern Midnight in the switchgrass 2020. Bara ett år senare förlovade sig paret och sedan dess har de varit generösa med att visa upp sin kärlek för varandra, både i offentligheten och på sociala medier. Men efter en rad olika händelser tror nu fansen att ett uppbrott är nära mellan de två.

Det här har hänt mellan Megan Fox och MGK

I februari publicerade Megan Fox ett kryptiskt inlägg på Instagram, som fick fansen att spekulera om hon och Machine Gun Kelly gjort slut. I inlägget syntes bilder på henne själv, samt ett brinnande kuvert. Hon hade dessutom raderat alla bilder på sin fästman på sin Instagram.

Annons

”Man kan känna doften av din oärlighet, den känns på din andedräkt” citerade Megan från Beyoncés album Lemonade, som sägs handla om Jay-Zs påstådda otrohet.

Strax därefter raderade hon sitt Instagram-konto, och ryktena om att MGK varit otrogen mot Megan med gitarristen Sophie Lloyd började florera på sociala medier.

Megan Fox och Machine Gun Kelly på Grammys 2023
Megan Fox och Machine Gun Kelly på Grammys i början av februari 2023.

Megan Fox om otrohetsryktet

Megan Fox tog sedan tillfället i akt att kommentera otrohetsryktet när hon återaktiverade sitt konto på Instagram.

Annons

”Det har inte varit någon tredje part i det här förhållandet överhuvudtaget. Det inkluderar, men är inte heller begränsat till... verkliga människor, DMs, AI botar eller succuba-demoner.”

”Samtidigt som jag hatar att beröva er på random nyhetsstorys som saknar grund, som dessutom hade varit bättre skrivna av ChatGPT, så måste ni låta denna story dö och lämna oskyldiga människor ifred” skrev Megan Fox.

”Har tagit av sig sin förlovningsring”

Men nu har spekulationer om parets potentiella uppbrott kommit till ytan igen. Megan Fox dök nämligen upp på Vanity Fairs årliga Oscars-efterfest utan Machine Gun Kelly – och även utan sin förlovningsring.

– Hon är så klar med allt och uppbrottet är nära, säger en källa till Life & Style, som berättar att Megan Fox och Machine Gun Kelly inte längre pratar med varandra.

– Megans val att gå på Oscarsgalans efterfest utan sin förlovningsring var ett aktivt beslut, säger källan.

Annons
Megan Fox och Billie Eilish på Vanity Fairs Oscarsparty
Megan Fox och Billie Eilish på Vanity Fairs Oscarsparty

Foto: TT, Getty Images

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons