Uppgifter: Nakenbilden på Emily Ratajkowski delades efter uppbrottet

Emily Ratajkowski och Eric André

På alla hjärtans dag publicerade komikern Eric André en avklädd bild på honom själv och modellen Emily Ratajkowski. Bilden tolkades som en bekräftelse på parets nya relation, men nu berättar en källa att bilden istället publicerats efter relationen tagit slut – utan Emilys vetskap.
17 mars, 2023
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan
0:43

Efter reklamen: Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan

(0:43)

Slå på ljud

I början av februari började det cirkulera rykten om att Emily Ratajkowski börjat dejta komikern Eric André, efter att de skymtats tillsammans på en basketmatch i New York. På alla hjärtans dag publicerade sedan Eric André en bild på honom och Emily, nakna i ett vardagsrum, till texten: ”Glad alla hjärtans dag!”. Bilden tolkades som en bekräftelse på dejtingryktena, men nu berättar en källa nära till Emily att bilden i själva verket publicerades efter att hon gjort slut med honom.

Nya bilderna på Blake Livelys dotter James – är en kopia av sin mamma

Avklädda bilden på Emily Ratajkowski och Eric André

På bilden som Eric André la ut på Instagram syns komikern liggandes naken i en soffa, med en avklädd Emily Ratajkowski som speglas i bakgrunden. I en intervju med Rolling Stone berättade Eric om bilden och stunden när den togs.

– Jag drack vin och hon började asgarva och sa: ”Jag måste ta en bild på det här”. Vi båda började skratta och hon sa: ”Det här är ikoniskt.”

– Vi båda var överens om att det var en väldigt vacker bild som behövdes delas med resten av världen, berättade Eric för tidningen.

Emily Ratajkowski och Eric André på basketmatch i New York i början av februari.

Emily Ratajkowski och Eric André på basketmatch i New York i början av februari.

Eric André och Emily Ratajkowski.

Eric André och Emily Ratajkowski.

”Publicerades efter de gjort slut”

Nu berättar en källa, som sägs vara en nära kontakt till Emily Ratajkowsi, att den avklädda bilden publicerades först efter Emily slutat dejta Eric.

– Emily gjorde slut med Eric flera dagar innan han la ut den bilden, berättar källan för E News.

– Hon hade ingenting att göra med att den publicerades, berättar källan.

Den 18 februari, några dagar innan alla hjärtans dag, publicerade Emily Ratajkowski även ett klipp på Tiktok med texten: ”Vad gör man när en tillfällig relation tar slut? Man påbörjar en ny.” vilket fansen tolkade som ett kryptiskt meddelande gällande hennes och Erics relation.

Ashley Graham om pinsamma röda mattan-intervjun med Hugh Grant

Fansens reaktioner

Uppgifterna om att nakenbilden skulle delats efter relationens slut upprör fans, och det har börjat spekuleras i om det i själva verket rör sig om hämndporr. Det innebär att sexuella eller nakna bilder sprids utan en persons samtycke, och i syfte att hämnas.

Emily Ratajkowski har ännu inte uttalat sig om den avklädda bilden.

Källa: E Online, Foto: TT, Twitter

5 snackisar från veckan som gått
1:15

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:15)

Slå på ljud