Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nya bilderna på Blake Lively och Ryan Reynolds dotter James

15 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Blake Lively 2022
Blake Lively och Ryan Reynolds välkomnade sitt första barn James 2014. Idag har dottern blivit 8 år gammal – och fansen kan inte tro sina ögon när de ser hur lik hon är sin mamma. Se bilderna här!
Annons
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

Ryan Reynolds och Blake Lively välkomnade nyligen sitt fjärde barn, något Page Six var först att rapportera om. I ett inlägg på Instagram syntes även Blake utan gravidmagen och skrev att hon varit upptagen på sistone, vilket fansen tolkade som att paret nyligen fått sin fjärde bebis. Blake Lively och Ryan Reynolds har sedan tidigare döttrarna James, 8, Inez, 6, och Betty, 3. Och nyligen kom nya bilder på äldsta dottern James – som ser exakt ut som Blake.

Se bilderna här!

Blake Livelys äldsta dotter James

Blake och Ryan brukar sällan visa upp sina barn i offentligheten, men nyligen valde Ryan att ta med sig dottern James på fotbollsmatch i England. Ryan Reynolds är sedan 2020 delägare i walesiska fotbollslaget Wrexham, och dottern James gick nyligen runt med sin pappa på stadion Bramall Lane, innan avspark med engelska laget Sheffield United.

Annons
Ryan Reynolds och dottern James
Ryan Reynolds och dottern James 2023.
Ryan Reynolds och dottern James
Ryan Reynolds och dottern James på fotbollsarenan Bramall Lane.

Efter de nya bilderna på dottern James, har fansen reagerat på hur stor hon har blivit – och hur lik hon är Blake som barn. Tidigare publicerade Blake nämligen en bild på sig själv som liten, tillsammans med Beverly Hills 90210-skådespelaren Jason Priestley – och nu är det svårt att skilja på om det är James eller Blake på bilden!

Annons

Ryan om namnvalet på dottern James

Ryan Reynolds har tidigare berättat varför han och Blake Lively valt att döpa sin förstfödda dotter till just James. I en intervju med Good Morning Britain avslöjade han att det fanns en väldigt värdefull betydelse bakom namnet.

– Jag förlorade just min pappa, men min dotter är döpt efter honom, berättade Ryan.

– I spektrat av konstiga kändis-barnnamn så tror jag inte att vi gjort något helt galet här. Vi döpte henne liksom inte till Summer Squash Meadowlark, sa Ryan skämtsamt.

Foto: TT, Instagram

7 kändisar som använder ett påhittat namnBrand logo
7 kändisar som använder ett påhittat namn

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons