Nya bilderna på Blake Lively och Ryan Reynolds dotter James

Blake Lively 2022

Blake Lively och Ryan Reynolds välkomnade sitt första barn James 2014. Idag har dottern blivit 8 år gammal – och fansen kan inte tro sina ögon när de ser hur lik hon är sin mamma. Se bilderna här!
15 mars, 2023
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick
1:30

Efter reklamen: Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

(1:30)

Slå på ljud

Ryan Reynolds och Blake Lively välkomnade nyligen sitt fjärde barn, något Page Six var först att rapportera om. I ett inlägg på Instagram syntes även Blake utan gravidmagen och skrev att hon varit upptagen på sistone, vilket fansen tolkade som att paret nyligen fått sin fjärde bebis. Blake Lively och Ryan Reynolds har sedan tidigare döttrarna James, 8, Inez, 6, och Betty, 3. Och nyligen kom nya bilder på äldsta dottern James – som ser exakt ut som Blake.

Se bilderna här!

Khloé Kardashian visar upp sonen för första gången – se nya bilderna här

Blake Livelys äldsta dotter James

Blake och Ryan brukar sällan visa upp sina barn i offentligheten, men nyligen valde Ryan att ta med sig dottern James på fotbollsmatch i England. Ryan Reynolds är sedan 2020 delägare i walesiska fotbollslaget Wrexham, och dottern James gick nyligen runt med sin pappa på stadion Bramall Lane, innan avspark med engelska laget Sheffield United.

Ryan Reynolds och dottern James

Ryan Reynolds och dottern James 2023.

Ryan Reynolds och dottern James

Ryan Reynolds och dottern James på fotbollsarenan Bramall Lane.

Efter de nya bilderna på dottern James, har fansen reagerat på hur stor hon har blivit – och hur lik hon är Blake som barn. Tidigare publicerade Blake nämligen en bild på sig själv som liten, tillsammans med Beverly Hills 90210-skådespelaren Jason Priestley – och nu är det svårt att skilja på om det är James eller Blake på bilden!

Ryan om namnvalet på dottern James

Ryan Reynolds har tidigare berättat varför han och Blake Lively valt att döpa sin förstfödda dotter till just James. I en intervju med Good Morning Britain avslöjade han att det fanns en väldigt värdefull betydelse bakom namnet.

– Jag förlorade just min pappa, men min dotter är döpt efter honom, berättade Ryan.

– I spektrat av konstiga kändis-barnnamn så tror jag inte att vi gjort något helt galet här. Vi döpte henne liksom inte till Summer Squash Meadowlark, sa Ryan skämtsamt.

Så uppfostrar Blake Lively och Ryan Reynolds sina barn – 5 strikta regler

Foto: TT, Instagram

7 kändisar som använder ett påhittat namn
1:39

Efter reklamen: 7 kändisar som använder ett påhittat namn

(1:39)

Slå på ljud