Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Blake Lively och Ryan Reynolds har fått sitt fjärde barn

13 feb, 2023 
AvEmma Castman
Blake Lively och Ryan Reynolds har fått sitt fjärde barn
Blake Lively och Ryan Reynolds har blivit föräldrar – igen, det avslöjar paret på Instagram. Här är allt vi vet om bebislyckan!
Annons
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

Hösten 2022 gick Blake Lively och Ryan Reynolds ut med att de väntar sitt fjärde barn. Det var när Blake äntrade Forbes power women summits röda matta med en oväntad gravidmage som den glädjande nyheten avslöjades.

– Jag gillar att skapa saker. Oavsett om det handlar om bakning, historieberättande, affärer eller människor. Jag gillar bara att skapa, sa hon till E News i samband med att graviditeten offentliggjordes.

Avslöjade bebislyckan på Instagram

Nu har Blake och Ryan välkomnat sitt fjärde barn till världen, rapporterar flera amerikanska medier.

Det var under söndagen som Blake Lively postade en bild på Instagram som fans tolkade som en bekräftelse på att barn nummer fyra har anlänt. Där syns hon nämligen posera utan gravidmage och med texten ”Puppy Bowl Sunday 2023” följt av ”har varit upptagen”. Page Six bekräftade senare nyheten.

Blake Lively och Ryan Reynolds har sedan tidigare döttrarna James, 7, Inez, 5, och Betty, 2. Vad familjens fjärde barn ska heta är ännu inte känt.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons