Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Blake Livelys smarta gravidmodehack som du måste testa

10 jan, 2023 
Blake Livelys smarta gravidmodehack som du måste testa
Två plagg som du inte längre får på dig på grund av en växande mage kan tillsammans bli en superkombo! Det bevisar Blake Lively som delar med sig av ett riktigt smart gravidmodehack.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

I september 2022 kom nyheten. Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde(!) barn. Det avslöjade skådespelaren när hon entrade röda mattan iklädd en guldfärgad paljettklänning där magen syntes.

Sedan första gången vi såg Blake som Serena van der Woodsen i Gossip girl har hon uppmärksammats för de kläder hon bär och genom åren har hon sedan kommit att bjuda på en hel del modeinspiration. Så det var inte helt oväntat att hon skulle dyka upp i en genomtänkt outfit i samband med gravidavslöjandet. Klänningen var signerad Valentino och hon matchade med platåklackar, glittrande ringar i öronen samt ett sidenhårband.

Blake Lively avslöjar graviditet i guldklänning från Valentino 2022
Blake Lively avslöjar sin graviditet i guldklänning från Valentino, 15 september 2022.

Och också när det kommer till just gravidmode så har Blake levererat flera starka modeögonblick de senaste åren – framförallt på röda mattan. Den här gången har det varit mer sparsmakat med röda mattan-events, men däremot delade Blake nyligen med sig av ett mer vardagligt stiltips till sina gravida följare (vilket vi väl i ärlighetens namn uppskattar ännu mer?).

Annons

Blake Livelys smarta gravidhack

Det var på Instagram stories som vi såg den gravida trebarnsmamman iklädd en uppknäppt svart klänning med vita prickar matchat med en svart kjol.

”När det inte går att dra upp dragkedjan baktill på din kjol och knäppa din klänning där fram, bär båda!” skriver Blake till bilden och fortsätter:

”Vem säger att två fel inte kan bli ett rätt??”.

På bilden bär skådespelaren alltså två plagg som hon på grund av den växande gravidmagen inte kan bära var för sig, men som tillsammans passar perfekt. Hon matchar den stilsäkra looken med ett pärlhalsband samt röda klackar. Resultatet? En riktigt smart gravidoutfit.

Annons

Gravidstil på vintern

Att vara gravid innebär för de allra flesta att du tvingas tänka till, tänka om och prova nya kombinationer i garderoben (precis som Blake just gjort). Och det ÄR inte alltid helt lätt att klä sig. Inte minst för dig som är gravid på vinterhalvåret kan det kännas knepigt (för att inte säga omöjligt) att välja kläder på morgonen. Men naturligtvis går det att klä sig både bekvämt, varmt och stilsäkert som gravid även under de kalla årstiderna. Låt ett gäng stilsäkra modeprofiler visa vägen här!

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons