Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Blake Lively och Ryan Reynolds stilresa – parets bästa looks

30 maj, 2022 
Blake Lively och Ryan Reynolds stilresa – parets bästa looks
På galor, premiärer, filmfestivaler och på gatorna i New York – Blake Lively och Ryan Reynolds har levererat stilsäkra looks sedan 2011 (redan innan de blev ihop). Här parets starkaste stilögonblick.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är de kändisvärldens mest älskade par? Om inte så är de i alla fall med och tävlar om titeln. Vi talar såklart om Blake Lively och Ryan Reynolds.

Skådespelarna var med i filmen Green Lantern 2010. Då var båda i relation med andra, men i oktober året efter började det spekuleras om att de dejtade. Ryktena verkade stämma för 2012 gifte de sig i hemlighet i vackra Boone Hall Plantation i South Carolina och idag har de tre döttrar ihop.

Blake och Ryans tidlösa stil

Blake Lively och Ryan Reynolds pratar ofta om hur de är bästa vänner – och samtidigt kära. En kombo som enligt dem själva är alldeles perfekt. Alldeles perfekt är också – gör dig redo för min fantastiska Nymo-övergång – deras känsla för stil.

Paret riktigt osar ”old Hollywood glamour” och medan många av oss andra har fallit för olika trender och ändrat utseende under åren, har Blake och Ryan lyckats få till en tidlös stil som känns väldigt personlig. ELLE har samlat några av kärleksparets starkaste stilögonblick hittills. Spana in!

Annons

Blake Lively och Ryan Reynolds bästa modeögonblick ihop

Blake Lively och Ryan Reynolds på Hollywood-premiären av Green Lantern

Blake Lively och Ryan Reynolds på Hollywood-premiären av Green Lantern, i juni 2011, innan de blev ett par.

Blake och Ryan på metgalan 2014

Klipp till – parets första Met-gala tillsammans som ett gift par, 2014. Blake bar en skräddarsydd klänning från Gucci som väl inte kan beskrivas som annat än fantastisk?

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds i Cannes 2014

Från en modehöjdpunkt till en annan – paret dök upp i en svartvit look på filmfestivalen i Cannes 2014. Blakes otroliga klänning är skräddarsydd och signerad Gucci.

Blake Lively och Ryan Reynolds bästa looks

Några månader senare – ny röd matta, ny Gucci-klänning. Blake var gravid med parets första dotter.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds 2016

I februari 2016 lät Blake en paljettprydd klänning reflektera strålkastarljuset som riktades mot dem. Ryan bar kostym och prickig skjorta.

Blake Lively och Ryan Reynolds 2016 röda mattan

Några dagar senare – ännu ett paljett-moment signerat Blake. Ryan matchade här med grå kostym och brun slips.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds på middag i Vita huset 2016.

Blake och Ryan inbjudna på middag i Vita huset (som man ju är) 2016. Och med paret följde Hollywood-glamour! Blakes silvergrå klänning med slits och markerad midja kommer från Ralph & Russo. Ryan matchar med midnattsblå smoking.

Blake Lively och Ryan Reynolds firar att Ryan fick en stjärna på Hollywood Walk of Fame, 2016.

Paret som är väldigt noga med att hålla privatlivet och barnen borta från offentligheten, gjorde ett undantag när Ryan fick en stjärna på Hollywood Walk of Fame, 2016.

Annons

Och kanske är det så att vi faktiskt måste ta en paus från modet och citera Ryans tal: ”I want to thank my wife, Blake, who is sitting right there, who is everything to me. You are the best thing that has ever happened to me. You make everything better. You make everything in my life better. You’ve given me two of the most incredible children I’ve ever hoped to have”.

Blake Lively och Ryan Reynolds Golden Globe 2017

Tillbaka till mode. Blake Lively och Ryan Reynolds på Golden Globe 2017. Blakes svarta klänning är signerad Atelier Versace.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds på Met-galan 2017

Blake och Ryan glänste (som vanligt) på Met-galan 2017. Blake bar en guldklänning med blå fjädrar, också den signerad Atelier Versace.

Blake Lively och Ryan Reynolds på röda mattan 2018

Efter ungefär ett års uppehåll från röda mattan-tillställningar var paret tillbaka för filmpremiär i New York i mars 2018. Blake satsade på svart och vit-rutigt medan Ryan matchade sin grå kostym med randig slips.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds på röda mattan 2018 för A quiet place

Paret på ny röda matta i april, 2018.

Blake Lively och Ryan Reynolds på Deadpool 2 2018

På New York-premiären av Ryans Deadpool 2, i maj 2018, valde Blake att gå all in på färgtemat i svart paljettklänning och röd rosett. Ryan matchade kamel med grått.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds på röda mattan i september 2018

Paret i varsin kostym på röda mattan i New York, september 2018.

Blake Lively och Ryan Reynolds – Blake i gul gravidklänning på röda mattan

I maj 2019 dök paret upp på premiären av Ryans nya Pokémon-film och överraskade med nyheten om att de väntade barn igen. Filmen överskuggades något av Blakes gula gravidlook. Ryan satsade på beige kostym med denim-väst under.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds 2021 på Manhattan

Privat håller paret oftast en låg profil, men i december 2021 sågs de strosa arm i arm och med ett leende på läpparna på Manhattans gator. Blake matchade ett par mom-jeans med klassiskt Gucci-skärp och Ryan – som verkligen kan konsten att matcha olika färger men ändå få till en stilren känsla – körde på chinos, skjorta, sneakers och jacka.

Blake Lively och Ryan Reynolds på filmpremiär 2022

Premiären av Ryans nya film The Adam Projekt gick av stapeln i februari 2022 – och stal showen på röda mattan gjorde ingen mindre än (trumvirvel) Ryan och Blake. Blake bar en Versace-klänning som påminner lika mycket om unicorns som sagolika regnbågar. Ryan matchade med kritstrecksrandigt.

Annons
Blake Lively och Ryan Reynolds på premiär för The Adam Projekt 2022

Blakes look var om möjligt ännu snyggare med ytterkläder på – jeansjackan i oversize-modell adderade en iögonfallande kontrast.

blake lively och ryan reynolds på metgalan 2022

Paret var några av värdarna på Met-galan 2022 och innan galan började entrade de, såklart, röda mattan ihop. Blakes kreation (med rosett som blev till ett släp när hon knöt upp den) är signerad Versace. Ryan matchade med mörkbrunt.

TV: ELLE Talks – Avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons