Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Så uppfostrar Blake Lively och Ryan Reynolds sina barn – 5 strikta regler

17 feb, 2023 
AvEmma Castman
Blake Lively och Ryan Reynolds
Jämställt föräldraansvar, obligatoriska skrattstunder och nej till arbetsscheman som krockar. Ja, det är tre exempel på regler som Blake Lively och Ryan Reynolds utgår från i uppfostrandet av sina barn. Se fler exempel här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

Nyligen välkomnade Blake Lively och Ryan Reynolds sitt fjärde barn till världen. Men hur ser stjärnparet egentligen på föräldraskap och uppfostran? Här är fem exempel på strikta regler de satt upp!

Blake Lively och Ryan Reynolds om FÖRÄLDRASKAP

Filminspelningar får inte krocka

Som heltidsarbetande skådespelare kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Men trots det har Blake och Ryan bestämt sig för att aldrig låta deras karriärer gå ut över barnen. Är den ena iväg på inspelning är den andra hemma, och vice versa.

"Vi tillåter inte att våra scheman överlappar varandra. Vi är väldigt måna om att vara närvarande som föräldrar, sa Reynolds i en intervju med People Magazine.

Annons

Önskar en ”normal” uppväxt

Även om Blake och Ryan är en del av Hollywoodeliten är det inget de önskar att deras barn ska märka av som små. De gör allt de kan för att hålla sina barn borta från rampljuset, i hopp om att ge dem en normal uppväxt.

"Min man och jag har valt ett yrke som innebär att vårt privatliv blir offentligt, men våra barn har inte haft möjlighet att välja det än.", sa Lively till Marie Claire UK.

Skratt är obligatoriskt

Ryan och Blake älskar att skoja med varandra på sociala medier, men det är inte bara där den humoristiska jargongen är närvarande – nej, för skådespelarparet är det viktigt att hela familjen har samma energi.

I intervjuer har de stolt berättat att deras döttrar tidigt utvecklat ett sinne för humor och att de ofta skrattar åt saker de säger och gör.

Jämställt föräldraansvar

Att vara förälder kan bitvis kännas tufft – blöjor ska bytas, läxor ska läsas och diskussioner ska tas. Så, för att göra jobbet lite enklare är Blake och Ryan noga med att alltid dela lika på ansvaret. Ingen ska känna att den gör mer eller mindre än den andra, och därför är de noga med att alltid kommunicera kring det.

Fokus på att stärka

För Blake och Ryan är det viktigt att uppfostra sina barn till starka individer som tror på sig själva och är trygga i vad de kan åstadkomma. De är noga med att ge dem styrka och kraft att stå på egna ben och känna att de har makt över sin egen tillvaro. Något de poängterat i ett flertal intervjuer.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons