Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Khloé Kardashian visar upp sonen på Instagram

15 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Khloé Kardashian
I augusti 2022 kom beskedet att Khloé Kardashian och Tristan Thompson blivit föräldrar igen. Sedan dess har de varit restriktiva med att visa upp sin nyfödda bebis i sociala medier – men nu, sju månader senare, visar Khloé upp sonen på Instagram. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Khloé Kardashian och Tristan Thompson välkomnade sitt första barn, dottern True, 2018. Paret gick däremot skilda vägar strax därefter, då det framkommit att Tristan varit otrogen mot Khloé. I realityserien The Kardashians fick tittarna sedan följa Khloé Kardashian och Tristans väg tillbaka till varandra och försöken att bli en familj igen. Men i slutet av 2021 upptäcker Khloé att Tristan Thompson återigen varit otrogen, och denna gång fått barn med en annan kvinna. Khloé lämnar Tristan igen, men vad tittarna inte vet då är att Khloé och Tristan väntar sitt andra barn ihop.

Annons

Khloé Kardashian och Tristan Thompsons son

I augusti 2022 kom sedan nyheten att Khloé Kardashian blivit mamma igen. Khloé och Tristan fick sitt andra barn via surrogat, och i The Kardashians visades några av Khloés första ögonblick tillsammans med sonen. Men sedan sonen föddes har varken Tristan eller Khloé avslöjat hans namn eller visat hans ansikte i sociala medier – förrän nu.

Khloe med nyfödda sonen i The Kardashians
Khloé med nyfödda sonen i The Kardashians.

Nya bilderna på Khloé och Tristans son

I ett inlägg på Instagram skriver Khloé en födelsedagshyllning till Tristan, där hon lagt upp bilder på honom tillsammans barnen. Tristan har sedan tidigare sonen Prince, som också är med på bilderna.

Annons

”Grattis på födelsedagen Tristan. Du är verkligen den bästa pappan, brodern och farbrorn som finns. Din kärlek, din uppmärksamhet, dina fåniga danser, dina kramar, bilskjutsar, nattningar och sättet du ställer upp för dem. Det betyder mer än du någonsin kan ana för dina små. Mina födelsedagsönskningar till dig är att du fortsätter sträva efter förändring och att läka. Var stark, var snäll, ha tålamod och var fri. Fortsätt att göra din själ och din mamma stolt. Grattis på födelsedagen baby daddy” skriver Khloé Kardashian på Instagram.

Se bilderna på Khloé och Tristans son här!

Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons