Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashians reaktion på Tristans offentliga ursäkt efter otroheten

05 jan, 2022 
AvJessica Rådne
khloé kardashin
Tristan Thompson, 30, har fått tre barn med lika många kvinnor – på fem år. Nu reagerar exet Khloé Kardashian på ursäkten efter den senaste otrohetsaffären som resulterat i den nyaste bebisen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

December 2016 föddes Prince Thompson, NBA-proffset Tristan Thompsons äldsta barn. Mamma till sonen är modellen Jordan Craig som Tristan lämnade redan under graviditeten till förmån för nya kärleken Khloé Kardashian, 37.

khloé kardashian på bb
Khloé Kardashian filmade sin förlossning för Keeping Up With The Kardashians. Hon förklarade att namnet True var det enda hon kunde komma på till dottern efter alla svek från baby daddyn Tristan Thompson.

Ett och ett halvt år senare, i april 2018, föddes Khloé och Tristans gemensamma barn True Kardashian. När Khloé var i slutet av sin graviditet uppdagades att Tristan hade varit otrogen mot henne med lillasystern Kylie Jenners bästa vän, Jordyn Woods, 24. Allt sedan dess har Khloé och Tristan haft en av- och på-relation där hon kämpat med att förlåta hans svek.

Annons

I dagarna erkände Tristan att han varit otrogen mot Khloé på nytt och att det resulterat i att han nu fått sitt tredje barn, med en tredje kvinna, under en period på fem år. Khloés reaktion är enligt uppgift sval.

Tristan Thompsons offentliga ursäkt till Khloé Kardashian

Maralee Nicols och Tristan Thompsons barn föddes i början på december 2021. Under graviditeten har Maralee öppet försökt få kontakt med Tristan som valt att ignorera henne helt. Först efter att Maralee hotat att stämma Tristan för uteblivet ekonomiskt underhåll, har han nu gått ut med en offentlig bekräftelse av faderskapet, en ursäkt till Khloé och ett löfte om att ta sitt ansvar i sonens liv.

tristan thompson och khloe kardashian
Tristan Thompsons och Khloé Kardashians relation är över.

En källa med god insyn i Kardashian-klanen uppger för Hollywood Life att Khloé valt att ge en lugn och sansad reaktion på nyheterna.

Annons

Prioriterar relationen med dottern True Kardashian

– Khloé är glad att Tristan tagit sitt ansvar, och erkänt att han är pappan till Maralees son. Det var det ena rätta att göra, säger källan.

– Khloé önskar däremot att Tristan hade nöjt sig så. Khloé bryr sig inte om hans ursäkt till henne eftersom hans ord inte betyder någonting för henne längre. Hon kan inte lita på honom, och hon kommer aldrig någonsin kunna lita på honom igen, fortsätter uppgiftslämnaren.

Källan uppger att Khloé inte längre sörjer uppbrottet från Tristan och att hennes enda prioritet nu är dottern Trues relation till sin pappa.

– Khloé har alltid varit fokuserad på familjen. Hon skulle aldrig förhindra True från att träffa sin pappa eftersom hon vet hur viktig den relationen är för ett barn, säger uppgiftslämnaren.

Källa: Hollywood Life

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons