Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Tristan Thompsons ursäkt till Khloé efter otrohetsskandalen

04 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Tristan Thompson och Khloé Kardashian.
Efter otroheten mot Kholé Kardashian ber nu Tristan Thompson sitt ex om ursäkt.
Samtidigt erkänner NBA-spelaren att det är han som är far till barnet som föddes av kvinnan han var otrogen med.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

Tristan Thompson trasslade i våras in sig i en ny otrohetsskandal. Nio månader senare födde kvinnan han var otrogen med, Maralee Nichols, ett barn som hon hävdade var hans.

Hon stämde honom för att få underhållningsstöd, och sajten Page Six publicerade meddelanden som sades visa att NBA-spelaren försökt få henne att göra abort genom att erbjuda 737 000 kronor för att ta bort barnet.

”Om du tror att du ska få pengar om du behåller barnet så tror du helt fel. Jag kommer att gå i pension efter den här säsongen. Så i form av underhåll kommer du få samma summa som du får av någon som är arbetslös”, ska han ha skrivit.

Annons

”Du gör bäst i att ta dessa 75 tusen dollar jag erbjuder dig för du kommer inte ens få i närheten av det när du får barn med en pappa som är arbetslös. Allt du kommer få är ett barn med en pappa som är noll engagerad och några hundra dollar i underhållsstöd varje månad”, fortsatte meddelandet.

Erkänner faderskapet – efter bevisen

Maralee Nichols krävde ett faderskapstest, och i veckan kom svaret som visade att det visst var Tristan Thompsons barn som hon fött.

Det har fått honom att ta på sig faderskapet.

”I dag visade resultatet av ett faderskapstest att jag blivit far ett barn tillsammans med Maralee Nichols. När faderskapet nu är fastställt ser jag fram emot att i samförstånd uppfostra vår son. Jag ber uppriktigt om ursäkt till alla jag har sårat eller gjort besvikna under denna prövning, både offentligt och privat”, skriver han på en Instagram story som publicerades under måndagen.

Tristan Thompsons erkännande.
Tristan Thompsons erkännande.

Tristan Thompsons offentliga ursäkt

I nästföljande story riktar han sig till sitt ex Khloé Kardashian.

Annons

”Khloé, du förtjänar inte detta. Du förtjänar inte den smärta och förödmjukelse som jag har utsatt dig för. Du förtjänar inte hur jag har behandlat dig genom åren. Mina handlingar har verkligen inte gått i linje med hur jag ser på dig”, skriver han och avslutar:

”Jag har den yttersta respekt och kärlek för dig. Oavsett vad du tror. Återigen, jag är så otroligt ledsen”.

Ursäkten till Khloé Kardashian.
Ursäkten till Khloé Kardashian.

Det här är inte första gången som Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian. När hon bar på deras dotter True uppdagades det att han vänstrat med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods. Hon lämnade honom då, men gick senare tillbaka till honom. Och efter den senaste skandalen har Khloé Kardashian lämnat honom igen.

Foto: TT/Instagram

Se också: Met-galan – looksen vi minnsBrand logo
Se också: Met-galan – looksen vi minns

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons