Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Khloé Kardashian har fått sitt andra barn med Tristan Thompson

08 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Khloe Kardashian
Khloé Kardashian blivit tvåbarnsmamma. Med hjälp av en surrogat har realityprofilen nu välkomnat en son till världen.
Annons
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Khloé Kardashian blivit tvåbarnsmamma. Med hjälp av en surrogat har realitystjärnan och hennes ex Tristan Thompson välkomnat en son till världen. Efter babylyckan med sonen har paret inte blivit tillsammans igen och kommunicerar bara när det gäller barnen. Detta bekräftar en representant till familjen via Page Six.

Tristan Thompsons otrohet mot Khloé

Det var nyligen som vi möttes av nyheten att Khloé Kardashian väntade sitt andra barn via surrogat med sitt ex Tristan Thompson. Paret har redan dottern True tillsammans och detta barnbesked kom som en chock för många fans.

I senaste säsongen av The Kardashians fick vi bevittna ex-paret återuppbygga sin relation efter att Tristan varit otrogen ett antal gånger mot Khloé. Och i den säsongen verkade det verkligen som att allt var stabilt igen mellan paret. De planerade till och med att flytta ihop för att ge True ett syskon.

– Jag känner att det är dags att skaffa ett barn till, sa Khloé i ett avsnitt av Keeping Up With the Kardashians.

Annons

KHLOÉS GRAVIDAVSLÖJANDE

Men precis i slutet av säsongen fick tittarna ta del av när Khloé får reda på Tristans nya lögn – att han återigen varit otrogen mot henne och dessutom blivit pappa till en son i december 2021.

Enligt uppgifter ska graviditeten börjat redan i november via surrogat, alltså innan Khloé fick reda på att Tristan väntade barn med någon annan.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, säger en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

Nu har bebisen kommit

Nu har vi mötts av de glädjande nyheterna att Khloé Kardashian och Tristan Thompson har välkomnat en son till världen. Med hjälp av en surrogat så är Khloé nu tvåbarnsmamma. Enligt uppgifter så har paret inte blivit tillsammans igen efter babylyckan och kommunikation sker bara när det gäller barnen. Detta bekräftar en representant till familjen via Page Six.

Källa: Page Six, Foto: TT

Annons