Därför ville Khloé Kardashian ha ett till barn med Tristan Thompson

Khloe Kardashian

Nyheten om att Khloé Kardashian snart kommer välkomna sitt andra barn med sitt ex Tristan Thompson kom som en chock för många eftersom paret inte längre är tillsammans.
Men enligt uppgifter så ångrar inte Khloé sitt beslut.
15 juli, 2022
VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria
1:37

Efter reklamen: VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Slå på ljud

Khloé Kardashian hade stora förhoppningar om framtiden för hennes förhållande med Tristan Thompson. Och nyligen möttes vi av nyheten om att de i november förra året tog ett gemensamt beslut att skaffa ett till barn – men denna gång via en surrogat.

Även om NBA-spelaren tidigare varit otrogen ett flertal gånger, så trodde Khloé att en till bebis skulle hjälpa paret att återhämta sig från hans svek.

”När Khloé och Tristan bestämde sig för att skaffa ett andra barn tillsammans, gjorde Khloé det med hopp om att det skulle fixa all skada som gjordes tidigare", avslöjar en källa för Hollywoodlife.

Khloé gav Tristan en andra chans

Förra året gav Good American-grundaren Chicago Bulls-spelaren en ny chans och Khloé trodde att Tristan hade lärt sig sin läxa och aldrig skulle såra henne igen. Parets största fokus var då att uppfostra sin 4-åriga dotter True Thompson tillsammans.

"De var på en bra plats och de ville båda att True skulle få ett syskon som hon delar samma pappa och mamma med. När november kom och Khloés drömmar om att få ett andra barn blev verklighet var hon överlycklig. Hon trodde verkligen att den här bebisen bara skulle föra dem så mycket närmare”.

Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson

Därför ville Khloé ha ett till barn med Tristan

Men alla som har följt realityprogrammet The Kardashians vet att deras lyckliga återförening inte höll så länge. Bara några veckor efter att Khloé fick reda på att de väntade sitt andra barn, avslöjades det i säsongsavslutningen av serien att Tristan i hemlighet hade fått barn med den personliga tränaren Maralee Nichols.

Även om sveket "krossade" Khloé ångrar hon inte sitt beslut att skaffa ytterligare ett barn med den kanadensiskt födda basketspelaren enligt Hollywoodlife.

SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
0:57

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

(0:57)

Slå på ljud

”När hon fick reda på Maralee var hon bara förkrossad. Hon kände sig ljugen för, förrådd och sårad och det fanns inget hon kunde göra för att ändra resultatet. Så här i efterhand ångrar inte Khloé att hon fick ett barn till och hon ångrar inte att hon fick barnet med Tristan. Hon ångrar dock att hon ägnade så många år av sitt liv åt att älska någon som bara skulle såra henne om och om igen och om igen”.

Källa: Hollywood life
Foto: TT