Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson

Khloé Kardashian

Efter en dramatisk säsongsavslutning i The Kardashians kommer nu uppgifter om att Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson. Enligt uppgifterna ska barnet kommit till via surrogat i november – strax innan Tristan Thompson blivit pappa med en annan kvinna.
14 juli, 2022
VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria
1:37

Efter reklamen: VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Slå på ljud

Khloé Kardashian fick sin första dotter True tillsammans med NBA-stjärnan Tristan Thompson 2018. Bara timmar innan förlossningen läcktes bilder på Tristan som visade att han varit otrogen med andra kvinnor. Sedan dess har Khloé Kardashian och Tristan Thompson försökt reparera sin relation och har även uppfostrat dottern True tillsammans. Nu kommer uppgifter om att de väntar sitt andra barn tillsammans – strax efter Tristans nya svek.

Dramatiken i säsongsavslutningen

I nya säsongen av The Kardashians öppnade Khloé Kardashian upp om relationen med Tristan. Efter flera år av ett gemensamt föräldraskap och försök att återuppbygga sin relation, planerade Khloé och Tristan att återigen flytta ihop för att fortsätta utöka sin familj. Men precis i slutet av säsongen fick tittarna vittna när Khloé får reda på Tristans nya svek – att han återigen varit otrogen mot henne och dessutom blivit pappa till en son i december 2021.

7 strikta regler Gigi och Bella måste följa enligt Yolanda Hadid

Khloé Kardashians nya kärlek

Strax efter säsongsfinalen började det cirkulera rykten om att Khloé Kardashian börjat dejta igen efter uppbrottet från Tristan. Bland annat kom uppgifter att hon träffat en investerare som hon blivit introducerad för genom systern Kim Kardashian. Enligt en källa till People skulle relationen då fortfarande vara i ett tidigt stadie men att Khloé Kardashian verkade må riktigt bra med den potentiellt nya kärleken.

Väntar sitt andra barn med Tristan Thompson

Nu kommer uppgifter att Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson. Enligt uppgifter ska graviditeten börjat redan i november via surrogat, alltså innan Khloé fick reda på att Tristan väntade barn med någon annan.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, säger en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

SE OCKSÅ: Se kändisarna som gifte sig i Italien
1:10

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Se kändisarna som gifte sig i Italien

(1:10)

Slå på ljud

Källa: Eonline, Foto: TT, Instagram