Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson

14 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Khloé Kardashian
Efter en dramatisk säsongsavslutning i The Kardashians kommer nu uppgifter om att Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson. Enligt uppgifterna ska barnet kommit till via surrogat i november – strax innan Tristan Thompson blivit pappa med en annan kvinna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoriaBrand logo
VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

Khloé Kardashian fick sin första dotter True tillsammans med NBA-stjärnan Tristan Thompson 2018. Bara timmar innan förlossningen läcktes bilder på Tristan som visade att han varit otrogen med andra kvinnor. Sedan dess har Khloé Kardashian och Tristan Thompson försökt reparera sin relation och har även uppfostrat dottern True tillsammans. Nu kommer uppgifter om att de väntar sitt andra barn tillsammans – strax efter Tristans nya svek.

Dramatiken i säsongsavslutningen

I nya säsongen av The Kardashians öppnade Khloé Kardashian upp om relationen med Tristan. Efter flera år av ett gemensamt föräldraskap och försök att återuppbygga sin relation, planerade Khloé och Tristan att återigen flytta ihop för att fortsätta utöka sin familj. Men precis i slutet av säsongen fick tittarna vittna när Khloé får reda på Tristans nya svek – att han återigen varit otrogen mot henne och dessutom blivit pappa till en son i december 2021.

Annons

Khloé Kardashians nya kärlek

Strax efter säsongsfinalen började det cirkulera rykten om att Khloé Kardashian börjat dejta igen efter uppbrottet från Tristan. Bland annat kom uppgifter att hon träffat en investerare som hon blivit introducerad för genom systern Kim Kardashian. Enligt en källa till People skulle relationen då fortfarande vara i ett tidigt stadie men att Khloé Kardashian verkade må riktigt bra med den potentiellt nya kärleken.

Väntar sitt andra barn med Tristan Thompson

Nu kommer uppgifter att Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med Tristan Thompson. Enligt uppgifter ska graviditeten börjat redan i november via surrogat, alltså innan Khloé fick reda på att Tristan väntade barn med någon annan.

– Vi kan bekräfta att True kommer få ett syskon. Khloé är så tacksam gentemot sin surrogat för en sådan fin välsignelse. Vi ber om er vänlighet och respekt för deras privatliv så Khloé kan fokusera på sin familj, säger en representant för Khloé Kardashian i ett uttalande.

SE OCKSÅ: Se kändisarna som gifte sig i ItalienBrand logo
SE OCKSÅ: Se kändisarna som gifte sig i Italien

Källa: Eonline, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons