Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

7 strikta regler Gigi och Bella måste följa enligt Yolanda Hadid

13 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Gigi Yolanda och Bella Hadid
Stjärnmodellerna Gigi och Bella Hadids mamma Yolanda har sedan tidig ålder banat väg för döttrarnas karriärer – men också kritiserats för sina kontroversiella uppfostringsmetoder. Här är några av de strikta reglerna Yolanda fått Gigi och Bella att följa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Gigi Hadids stilresa genom åren

Systrarna Gigi och Bella Hadid är två av världens mest eftertraktade modeller och bokas ständigt av mäktiga modehus som Versace, Valentino och Fendi. Mamma Yolanda, känd från Real housewives of Beverly Hills, har också gjort modellkarriär som ung och onekligen haft inflytande över döttrarnas karriärer – bland annat har hon haft en hel del regler hon fått Bella och Gigi att följa. Här är 7 strikta regler Yolanda skapat för döttrarna.

1. inte jobba som modeller innan 18

I en intervju med amerikanska ELLE har Yolanda tidigare berättat att döttrarna inte fått ta sig an modell-yrket förrän i vuxen ålder.

Annons

– Jag ville inte att någon skulle döma dem för deras utseenden. Jag ville att de skulle känna sig som de genuina människor de är och jag tror det gjort dem starka, berättade Yolanda.

2. inte spela volleyboll

I ett tidigare avsnitt av Real housewives of Beverly Hills från 2012 uttryckte en 17-årig Gigi Hadid sin önskan att fortsätta spela volleyboll. Men till svar fick hon att det kommer få henne att se för muskulös ut för en modellkarriär.

– Volleyboll är en väldigt maskulin sport och modellyrket är väldigt feminint, svarade Yolanda.

Annons

– Hon måste börja tänka på sin karriär och det innebär ibland att man måste ge upp saker man älskar att göra. De här tjejerna tränar fyra timmar varje dag efter skolan vilket gjort deras kroppar stora och muskulösa. Jag menar, de äter som män. Jag vill att de ska utvecklas som kvinnor, sa Yolanda i programmet.

3. ha en stabil livsstil

I en intervju med People berättade Yolanda att hon önskar en stabil livsstil för sina döttrar och att de ska fortsätta vara jordnära trots framgångarna och kändisskapet.

Annons

– Mitt viktigaste jobb är att få dem att känna sig emotionellt stabila, berättade Yolanda.

– Vi har en farm utanför New York där vi rider hästar och har ett grönsaksland. Dit tar jag dem för att påminna dem om vilka de är och hur de blivit uppfostrade. Vi åker dit för att gå tillbaka till våra rötter och ladda om.

4. Inte bara fokusera på utseendet

I en intervju med ELLE berättar Yolanda att hon även fokuserat på att inte bara berömma Bella och Gigi för deras yttre skönhet, utan också få dem att fokusera på sig själva som personer och attityden mot andra människor.

Annons

– Jag har alltid sagt att det finns tusen andra tjejer som är mycket vackrare än dem, men att de har en otrolig personlighet och istället behöver sticka ut som förebilder genom att komma i tid och att vara snäll mot alla. Bland annat mot ljussättningen-personalen, make-up artisterna och städarna längst bak i studion. Det är dem du måste få kontakt med, det är så du kan göra skillnad här i världen.

5. Använda sina plattformer för ett gott syfte

Yolanda berättade också för People om vikten att få döttrarna att inse inflytandet de har via sina plattformar och vilka de kan nå ut till.

Annons

– Jag frågar mina barn varje dag vad de gör med plattformen Gud gett dem. Det handlar inte om att bara lägga upp fina selfies, jag vill att de ska vara goda människor som kan göra förändringar i världen.

– När jag var modell hade vi ingen röst på det här sättet, vi var bara ett ansikte. Idag har det förändrats helt, du har en plattform och det är ditt ansvar att leva ett ansvarsfullt liv och vara en förebild. Kan du inte det så borde du inte vara i den här branschen.

6. Visa respekt

För People berättade Yolanda att visa respekt är det absolut viktigaste hon lärt sina döttrar och att divabeteende är ett big no no.

Annons

– När mina tjejer började sina karriärer satte jag mig ner med dem och sa: ”det finns miljontals tjejer som är lika vackra som ni och förtjänar framgång lika mycket som ni. Därför måste ni vara de som jobbar hårdast och visar folk att ni bryr er”.

– Det är en ytlig bransch men i slutet av dagen så kommer utseendet att avta. Och det som gör mig stolt över mina barn, mer än deras framgång, är att de är artiga och respektfulla.

7. Prioritera familjen

I en intervju med Hello berättade Yolanda om lyckan över döttrarnas framgångar.

Annons

– Det finns inget bättre än att som mamma få se sina barn lyckas med något de älskar att göra, berättade Yolanda.

Hon berättade också att trots döttrarnas hektiska schema som skapats i samband med deras succékarriärer, så prioriteras familjen.

– Oavsett om det är mitt i natten, innan eller efter ett jobb, så ser vi till att tillbringa så mycket tid vi bara kan tillsammans.

SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
Annons

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Annons