Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashian berättar om sina skönhetsingrepp

11 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian
I en intervju med Allure berättade Kim Kardashian nyligen om vilka skönhetsingrepp hon gjort i ansiktet, vad skönhet betyder för henne och vad som fått henne att acceptera sina komplex.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian är en av världens mest kända skönhetsikoner. Redan för femton år sedan blev hon uppmärksammad för sitt utseende och har sedan dess gjort karriär på sin skönhet och image. Nu berättar hon vilka plastikoperationer och skönhetsingrepp hon gjort för att bevara sitt utseende – och de är mycket färre än du tror.

Kim Kardashian om botox och fillers

I en intervju med Allure berättade Kim Kardashian nyligen om sina skönhetsingrepp. Hon berättade att hon för tillfället har botox mellan sina ögonbryn men varit sparsam med ingreppen. Hon berättar också att hon aldrig gjort några fillers – vilket många tidigare antytt att hon gjort.

Annons

– Jag har aldrig gjort några fillers. Jag har aldrig fyllt mina kinder och jag har aldrig heller fyllt mina läppar, berättade Kim Kardashian för Allure och passade även på att berätta att hon aldrig gjort några förlängningar på sina fransar eller ögonbryn.

Något hon däremot gör ofta, berättar Kim, är laserbehandlingar.

– Jag bryr mig väldigt mycket om att se bra ut. Jag bryr mig säkert mer än 90 procent av alla på planeten. Och det är inte lätt när man är mamma, är utmattad i slutet av dagen eller studerar som jag gör. Så jag gör mina laserbehandlingar sent på kvällen efter alla gått och lagt sig, berättar Kim.

Kim Kardashian om skönhet och att åldras

Kim Kardashian berättar även för Allure om sin om sin syn på skönhet och att acceptera sina komplex.

– Jag är okej med att inte vara perfekt, men jag var inte så tidigare. Jag hatar mina händer och tycker att dem är rynkiga och fula. Men jag har levt livet, bytt många blöjor och kelat med mina bebisar med de här händerna så idag är jag okej med dem.

Annons

Kim Kardashian som idag är 41 berättar också om känslorna kring att åldras och hur hon ser på plastikoperationer.

– Genom att bli äldre betyder det inte att jag kommer sluta sträva mot perfektion, men man har kommit till en punkt där man inser att hälsan är det absolut viktigaste, berättar Kim.

– Det är svårt att förklara eftersom jag är tillfreds med mig själv men skulle ändå göra allt för att se och känna mig ung. Det betyder inte att jag inte vet skillnaden från ett ohälsosamt beteende där jag känner att jag inte får åldras. Jag är 41 och jag vill alltid se anständig ut. Men det finns en punkt där man tagit det för långt – för mycket fillers, för tight och för mycket kosmetiska ingrepp. Det finns inget värre, säger Kim Kardashian.

SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
SE OCKSÅ: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

Källa: ELLE Australia, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons