Lindsay Lohan väntar barn – första orden om gravidlyckan

Lindsay Lohan väntar barn – första orden om gravidlyckan

Lindsay Lohan och Bader Shammas ska bli föräldrar. Läs skådespelarens första ord om bebislyckan här!
15 mars, 2023
Se Lindsay Lohans stilresa – 7 looks från då till nu
0:53

Efter reklamen: Se Lindsay Lohans stilresa – 7 looks från då till nu

(0:53)

Slå på ljud

Lindsay Lohan och maken Bader Shammas väntar sitt första barn, det meddelar Mean Girls-stjärnan på Instagram. Det var under tisdagskvällen, svensk tid, som skådespelaren publicerade ett inlägg med en bild på en bebisbody och texten: ”Vi är välsignade och förväntansfulla”.

Lindsay Lohan har även kommenterat den glädjande nyheten i amerikansk media, och säger då att hon ser framemot att starta ett nytt kapitel i livet:

– Vi är väldigt glada över att vår nya familjemedlem ska komma och vi ser fram emot det här nya kapitlet i vårt liv, säger hon till TMZ.

Lindsay Lohan gör comeback med en helt ny stil – spana in

Lindsay Lohan och Bader Shammas gifte sig 2022

Lindsay Lohan och finansmannen Bader Shammas träffades för fyra år sedan när de båda bodde i Dubai, men offentliggjorde sin relation först 2020.

I november 2021 gick de ut med att de förlovat sig, och i juli förra året kom nyheten att de blivit äkta makar. Det var på Instagram som Lohan gick ut med giftermålet genom att publicera sen bild på henne och Shammas följt av texten:

”Jag är världens lyckligaste kvinna. Du hittade mig och visste vad jag sökte efter för att hitta lycka och välbehag, allt på en gång. Jag är överväldigad över att du är min make. Mitt liv och mitt allt. Alla kvinnor borde känna så här varje dag”.

Foto: TT

Så lever Lindsay Lohan i dag – lyxlivet med maken i Dubai
5 snackisar från veckan som gått
1:15

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:15)

Slå på ljud