Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lindsay Lohan väntar barn – första orden om gravidlyckan

15 mar, 2023 
AvEmma Castman
Lindsay Lohan väntar barn – första orden om gravidlyckan
Lindsay Lohan och Bader Shammas ska bli föräldrar. Läs skådespelarens första ord om bebislyckan här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Lindsay Lohans stilresa – 7 looks från då till nuBrand logo
Se Lindsay Lohans stilresa – 7 looks från då till nu

Lindsay Lohan och maken Bader Shammas väntar sitt första barn, det meddelar Mean Girls-stjärnan på Instagram. Det var under tisdagskvällen, svensk tid, som skådespelaren publicerade ett inlägg med en bild på en bebisbody och texten: ”Vi är välsignade och förväntansfulla”.

Lindsay Lohan har även kommenterat den glädjande nyheten i amerikansk media, och säger då att hon ser framemot att starta ett nytt kapitel i livet:

– Vi är väldigt glada över att vår nya familjemedlem ska komma och vi ser fram emot det här nya kapitlet i vårt liv, säger hon till TMZ.

Lindsay Lohan och Bader Shammas gifte sig 2022

Lindsay Lohan och finansmannen Bader Shammas träffades för fyra år sedan när de båda bodde i Dubai, men offentliggjorde sin relation först 2020.

I november 2021 gick de ut med att de förlovat sig, och i juli förra året kom nyheten att de blivit äkta makar. Det var på Instagram som Lohan gick ut med giftermålet genom att publicera sen bild på henne och Shammas följt av texten:

”Jag är världens lyckligaste kvinna. Du hittade mig och visste vad jag sökte efter för att hitta lycka och välbehag, allt på en gång. Jag är överväldigad över att du är min make. Mitt liv och mitt allt. Alla kvinnor borde känna så här varje dag”.

Foto: TT

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons