Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Så lever Lindsay Lohan i dag – lyxlivet med maken i Dubai

01 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
Efter drygt fyra år sedan det senaste skådespelarjobbet är Lindsay Lohan återigen aktuell på filmduken. I en unik intervju med Cosmopolitan berättar hon nu om hur livet förändrats sedan den svåra tiden under 00-talet.
– Jag känner väldigt mycket positivitet, berättar hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lindsay Lohans stilresa genom årenBrand logo
Lindsay Lohans stilresa genom åren

Alla som växte upp på 00-talet har (med största sannolikhet) någon form av relation till Lindsay Lohan. Barnstjärnan, vars skådespelarkarriär tog fart redan vid 5 års ålder, har spelat flera ikoniska huvudroller i kultförklarade filmer så som Föräldrafällan, Mean Girls och Freaky Friday

Hon var dessutom en av de mest omskrivna skådespelarna under 2000- och 2010-talet. Likt många barnstjärnor exponerades Lindsay tidigt för en destruktiv livsstil. Något som satt djupa spår i henne.

År 2014 tog, den i dag 36-åriga skådespelaren, beslutet att flytta till Dubai i hopp om en nystart. I en ny unik intervju med tidningen Cosmopolitan berättar stjärnan om vägen till en hälsosam livsstil och stödet från maken Bader Shammas.

Annons

Lindsay Lohans efterlängtade comeback – Aktuell i Ny julfilm på Netflix

Den 10 november har filmen Falling for Christmas premiär på Netflix. Filmen är den första i en triologi och spås bli Lindsays stora comeback tillbaka till tronen som rom-com queen.

Hon spelar en nyförlovad arvtagerska som lider av minnesförlust efter en skidolycka och ödet för henne till de omhändertagande händerna av en stilig man. Ja, ni hör ju, alla ingredienser för en romantisk komedi!

– Det var väldigt betryggande, när jag fick manuset, att det var just en romantisk komedi. Det är alltid roligt att arbeta med något lättsamt och familjevänligt, som ger publiken glädje och eskapism. Jag var sugen på en comeback till Netflix, som har blivit som en extra familj. Det kändes helt rätt för mig, berättar Lindsay som dessutom står som exekutiv producent på filmerna. Något hon är mycket stolt över.

Hon berättar vidare att hon är en perfektionist, som sällan är nöjd med sin egen insats, då hon alltid vill höja sig och vara ”tio gånger bättre”. Åren av att bli bedömd i media har påverkat självförtroendet, men hon känner starkt stöd från fansen.

Annons

– Jag känner väldigt mycket positivitet, vilket jag uppskattar. Jag vill behålla och förvalta den drivkraften.

Lindsay Lohan om Paparazzikulturen på 00-talet

Under mötet med tidningen beskrivs stjärnan som ”återhållsam, men nära till skratt” och ”en underlig kombination av trötthet och livslust”. Lindsay berättar att 2022 har varit hennes bästa år i livet hittills. Hon har en ljus framtidssyn.

Hon reflekterar över dagens mediaklimat i jämförelse med hennes egen erfarenheter. Vad tycker hon om sociala medier?

– Jag vet ärligt talat inte. Det finns alldeles för mycket av det. Nej, men det är härligt faktiskt. För nu känner jag att... När jag först slog mig in i branschen, var det ingen av oss som hade någon kontroll över narrativet. Det fanns en uppsjö av paparazzibilder och de [kvällstidningarna reds. anm.] plockade upp dem. Så jag tycker att det är bra att vi, i dag, kan berätta vilka vi är och hur vi vill leva, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag är lite avundsjuk på det faktum att jag inte hade det. Men jag har märkt att det gå väldigt snabbt och jag försöker hålla mig uppdaterad. Jag dubbelkollar allt innan jag publicerar något. Jag skickar det till folk för råd. Det måste man göra.

År 2014 flyttade Lindsay till Dubai för att få en nystart. Delvis eftersom att paparazzifotografering är olagligt där.

Lindsay spelade huvudrollen i filmen Mean Girls år 2004.
Lindsay spelade huvudrollen i filmen Mean Girls år 2004.

Så lever Lindsay Lohan i dag – lyxlivet med maken i Dubai

Sedan flytten till Förenade Arabemiraten har Lindsay Lohan prioriterat hälsan. På frågan om stjärnans viktigaste rutiner gällande self-care, svarar hon:

– Träning. Jag älskar att springa på löpband; det är bästa sättet för mig att få utlopp. Och jag mediterar på morgnarna. Jag mediterar i duschen faktiskt.

Lindsay Lohan älskar att löpträna. Det är en viktig del av hennes hälsorutin.
Lindsay Lohan älskar att löpträna. Det är en viktig del av hennes hälsorutin.

Lindsay avslöjar att hon har ett noga utformat stödsytem runt omkring sig för att hålla sig på banan mentalt. Hon umgås inte längre med människor i underhållningsindustrin privat.

Annons

– Jag har en helt underbar make, han är en väldigt lugn person. Den bästa. Och min familj. Och en liten grupp nära vänner som jag litar på. Det är det enda stödet jag behöver; vänner, familj och min käresta.

Lindsay Lohan och maken Bader Shammas gifte sig sommaren 2022.
Lindsay Lohan och maken Bader Shammas gifte sig sommaren 2022.

Hennes stora last i livet är en förkärlek för lyxiga accessoarer. Men hon är inte lika impulsiv med lyxköpen som hon var förr. I dag lägger hon band på sig själv.

– Väskor. Vintagemode. Och vintagesmycken. Om jag ser något jag gillar, så överväger jag ett köp i ungefär två-tre veckor innan jag köper det. Jag tycker att jag är duktig. Förut brukade jag shoppa grejer på en gång. Jag var väldigt spontan. Det är jag inte längre.

Annons

När Lohan beskriver en helt vanlig dag i hemorten Dubai, så hamnar fokus återigen på hälsan. Närmare bestämt hennes mat- och sovvanor.

– Jag lagar mycket mat. Jag följer @EatingHealthyToday på Instagram och får massor av inspiration till hälsosamma måltider. Jag lagar mycket italienskt, mycket pasta. Jag gör även olika typer av arabiska maträtter så som machboos. Det är kyckling med kryddigt ris och grönsaker. Jag gör även en riktigt grym borscht [rödbetssoppa reds. anm.]. Jag brukar gå och lägga mig tidigt, omkring 21:30.

Nya julfilmer på NetflixBrand logo
Nya julfilmer på Netflix

Källa: Cosmopolitan, Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons