Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Lindsay Lohan gör comeback med en helt ny stil – spana in

11 nov, 2022 
Spana in Lindsay Lohans helt nya stil
Golvlång Valentino-klänning i spets, Lego-inspirerad, blockfärgad kostym och en stilren, vit, väst med matchande guldaccessoarer. Lindsay Lohan är tillbaka i rampljuset – och det med en helt ny stil!
Annons
Lindsey Lohans stilresaBrand logo
Lindsey Lohans stilresa

Vi minns hennes starka genombrott 1998 när hon som 11-åring blev känd för sina tvillingroller i Föräldrafällan och med efterkommande titlar som Freaky friday och Mean girls blev Lindsay Lohan ett av 00-talets absolut största Hollywood-namn. Under några år var hon ett självklart inslag i samtliga nöjestidningar och det var inte bara skådespelaryrket som lockade. Plötsligt ville världen (nåja, delar av den) veta allt om Lindsay.

Vi såg henne shoppa ”skinny bitch-t-shirts” med Paris Hilton och festa med Nicole Richie och hon äntrade den ena röda mattan efter den andra. Senare handlade rubrikerna om rehabilitering och fängelse och några år efter det blev det ganska tyst kring Lindsay, fram tills nyheten om hennes bröllop med Bader Shammas kom sommaren 2022.

Lindsay Lohans nya stil

Men i samband med att 00-talet just nu gör en stor comeback återvänder även Lindsay Lohan till rampljuset. Vintern 2022 är hon aktuell med den nya julfilmen Falling for Christmas – och även stilmässigt gör hon stark comeback. Under hösten 2022 har vi sett henne promota filmen i flera offentliga sammanhang – och det är på många sätt med en helt ny stil som Lindsay nu möter oss. Skådespelaren har börjat samarbeta med stjärnstylisten Law Roach, som bland annat är känd för att styla Zendaya och Kerry Washington. Och en stilförändring är tydlig!

Annons

Den blockfärgade Lego-liknande kostymen som hon hade på sig under sin medverkan i tv-programmet Good Morning America i november, omslaget på Cosmopolitans ”work issue” i oktober och den golvlånga spetsklänningen som hon bar till New York-premiären av den nya julfilmen tyder alla på att det här är början på en ny stilresa för Lindsay.

Spana in skådespelarens senaste looks nedan!

Lindsay i blockfärgad kostym

Lindsay Lohans nya stil – blockfärgad kostym

När skådespelaren medverkade i tv-programmet Good Morning America, i november 2022, för att prata om sin nya julfilm klädde hon sig i en look som fick stor uppmärksamhet. Vilket inte är särskilt förvånande. Det var en riktigt färgexplosion som mötte folksamlingen utanför studion. Lindsay bar en blockfärgad kostym från Akris som för tankarna till Lego. Kostymen, som hon bar med en likadan polotröja, matchades med guldfärgade hoops, en väska i crossbody-modell samt röda klackar från Giuseppe Zanotti.

Glittrande Valentino-klänning

Lindsay Lohans nya stil – spetsklänning från Valentino

Till New York-premiären av Falling for christmas, i november 2022, gjorde Lindsay Lohan en storstilad entré. Kvällen till ära valde hon och stylisten Law Roach en golvlång spetsklänning med stora blommor och lång ärm, signerad Valentino. Detta matchades med en hög, stram hästsvans och smycken från Stephanie Gottlieb.

Under New York-turnén sågs Lindsay även i den här helvita och stilrena outfiten med väst och kjol med hög slits. Hon matchade det vita med guldfärgade accessoarer, utsläppt hår och knallröda naglar.

I oktober frontande Lindsay Lohan Cosmopolitans omslag. Den här gången var det tidningens stylist Cassie Anderson som fick arbeta fram Lindsays looks och utöver det här vita, androgyna kostymsetet (något vi inte alls är vana att se skådespelaren i) bjöds vi också på smokings, festliga långklänningar och glittrande bodysuits.

Nu: Ge oss mer av Lindsays nya stil, tack!

Foto: TT

Annons