Ashley Grahams svar efter pinsamma intervjun med Hugh Grant

Ashley Graham

Tidigare i veckan ägde den årliga Oscarsgalan rum på Dolby Theatre i Los Angeles – och en viss intervju med Hugh Grant blev lite utav en snackis. Här är Ashley Grahams svar efter den stela situationen.
15 mars, 2023
Oscarsgalan 2023: Största snackisarna från galan
1:28

Efter reklamen: Oscarsgalan 2023: Största snackisarna från galan

(1:28)

Slå på ljud

Natten till måndag ägde den 95:e Oscarsgalan rum i Los Angeles. Under kvällen anlände Hollywood-kändisarna till Dolby Theatre och på röda mattan stod modellen och tv-personligheten Ashley Graham för att snacka med kändiseliten innan galan drog igång. När Ashley sedan intervjuade skådespelaren Hugh Grant var många snabba med att dra fram skämskudden.

Kärleksbilderna från Oscarsgalan 2023

Stela intervjun med Hugh Grant

I klippet från intervjun som nu blivit viralt, ställer Ashley frågor till Hugh Grant om vad han älskar mest med Oscarsgalan, vad han har på sig och vad han har för förväntningar på kvällen. Hugh Grant svarar då tvekade och kort. Ashley passar även på att hylla hans insats i filmen Glass Onion: A Knives Out Mystery, varpå Hugh svarar:

– Jag var knappt med, jag syntes i typ tre sekunder.

Efter intervjun har fansen varit snabba med att kritisera Hugh Grant för hans vaga och nonchalanta svar.

”Hugh Grant är en sån idiot – hon promotade HONOM och hans jobb, till svar, var Grant oförskämd och avvisande. Som om det är så jobbigt att vara rik och känd” kommenterar ett fan på Twitter.

Ashley Grahams svar

Efter klippet fått spridning på sociala medier har Ashley Graham svarat på den stela situationen. I en intervju med TMZ fick hon frågan om hon tog illa vid sig av Hugh Grants uppförande, och berättade att några kloka ord från sin mamma hjälpte henne att tackla situationen i direktsändning.

– Vet du vad? Min mamma brukar säga: ”Kill people with kindness”, så det var det jag gjorde.

– Men jag hade också en väldigt rolig kväll. Mina fötter gjorde ont, men jag hade superkul, berättade Ashley Graham för TMZ.

Oscarsgalan 2023 – se bilderna från den kändistäta efterfesten

Källa: Glamour, Foto: TT, Twitter

Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan
1:24

Efter reklamen: Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

(1:24)

Slå på ljud