Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ashley Grahams svar efter pinsamma intervjun med Hugh Grant

15 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Ashley Graham
Tidigare i veckan ägde den årliga Oscarsgalan rum på Dolby Theatre i Los Angeles – och en viss intervju med Hugh Grant blev lite utav en snackis. Här är Ashley Grahams svar efter den stela situationen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Oscarsgalan 2023: Största snackisarna från galanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Största snackisarna från galan

Natten till måndag ägde den 95:e Oscarsgalan rum i Los Angeles. Under kvällen anlände Hollywood-kändisarna till Dolby Theatre och på röda mattan stod modellen och tv-personligheten Ashley Graham för att snacka med kändiseliten innan galan drog igång. När Ashley sedan intervjuade skådespelaren Hugh Grant var många snabba med att dra fram skämskudden.

Stela intervjun med Hugh Grant

I klippet från intervjun som nu blivit viralt, ställer Ashley frågor till Hugh Grant om vad han älskar mest med Oscarsgalan, vad han har på sig och vad han har för förväntningar på kvällen. Hugh Grant svarar då tvekade och kort. Ashley passar även på att hylla hans insats i filmen Glass Onion: A Knives Out Mystery, varpå Hugh svarar:

Annons

– Jag var knappt med, jag syntes i typ tre sekunder.

Efter intervjun har fansen varit snabba med att kritisera Hugh Grant för hans vaga och nonchalanta svar.

”Hugh Grant är en sån idiot – hon promotade HONOM och hans jobb, till svar, var Grant oförskämd och avvisande. Som om det är så jobbigt att vara rik och känd” kommenterar ett fan på Twitter.

Ashley Grahams svar

Efter klippet fått spridning på sociala medier har Ashley Graham svarat på den stela situationen. I en intervju med TMZ fick hon frågan om hon tog illa vid sig av Hugh Grants uppförande, och berättade att några kloka ord från sin mamma hjälpte henne att tackla situationen i direktsändning.

– Vet du vad? Min mamma brukar säga: ”Kill people with kindness”, så det var det jag gjorde.

– Men jag hade också en väldigt rolig kväll. Mina fötter gjorde ont, men jag hade superkul, berättade Ashley Graham för TMZ.

Källa: Glamour, Foto: TT, Twitter

Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons