Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Allt vi vet om relationen mellan Megan Fox och Machine Gun Kelly

08 okt, 2020 
AvStina Dahlgren
Relationen mellan Megan Fox och Machine Gun Kelly är en av årets mest omtalade. Här är allt vi vet om parets romans och hur allt började.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
8 saker du inte visste om Megan Fox

I våras kom de första ryktena om att modellen och skådisen Megan Fox och rapparen Machine Gun Kelly hade börjat dejta. Bilder på de två tillsammans började cirkulera och de sågs umgås vid flera tillfällen.

Skilsmässan från Brian Austin Green

Megan Fox hade då sedan tio år tillbaka varit gift med skådisen Brian Austin Green, men de två hade vid tillfället båda tagit av sig sina vigselringar. I maj avslöjade Brian Austin Green att han och Megan Fox hade separerat.

– Hon sa ”jag har insett när jag var utomlands och jobbade att jag kände mig mer som mig själv och jag gillade mig själv bättre under den upplevelsen och jag tror att det kan vara värt att prova för min del”, berättade han i sin egen podcast.

Han avslöjade även då att hans exfru och Machine Gun Kelly, eller Colson Baker som han heter egentligen, träffades men att de mest var vänner vid det stadiet.

Megan Fox är med i musikvideon till Bloody Valentine

Bara dagar efter avslöjandet om skilsmässan släppte Machine Gun Kelly en ny musikvideo – där Megan Fox spelade hans flickvän. Låten heter Bloody Valentine och spär på ryktet om att de två skulle vara ett par ännu mer.

Megan Fox och Machine Gun Kelly är nära på att kyssas
Megan Fox och Machine Gun Kelly är närgångna i musikvideon till Bloody Valentine.

Under sommaren blev det mer och mer uppenbart att Megan Fox och Machine Gun Kelly var ett par. De sågs håll handen och kyssas offentligt, men trots det ville ingen riktigt bekräfta förhållandet. Det skulle dröja till slutet av juli innan de gav sin första gemensamma intervju. Där avslöjade Megan Fox att de hade träffats under inspelningarna av thrillern Midnight In The Switchgrass.

Annons

– Jag visste, jag kände att något galet var på väg att hända efter det mötet, men jag visste inte vad. Jag bara kände djupt in i själen att något skulle hända utifrån det, sa hon i podcasten Give Them LaLa...With Randall.

Hon kallade honom för sin tvillingsjäl och berättade att att hon omedelbart kände att de två hade en astrologisk koppling till varandra.

– Vi är två halvor som har samma själ tror jag, och jag sa det till honom nästan omedelbart.

Machine Gun Kelly och Megan Fox bekräftar relationen på Instagram

En vecka senare postade han den allra första bilden på paret tillsammans.

”Väntat på evigheten för att hitta dig igen”, skrev han till inlägget som har fått över två miljoner likes.

Veckan därefter var det Megan Fox tur att lägga upp en bild.

”Mitt hjärta är ditt”, skrev hon.

Foto: TT

LÄS MER

Kändisparen som har gjort slut i karantän

Kändisarna som förlovat sig 2020

11 kändispar som förlovat och gift sig snabbt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons