Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kändisarna som förlovat sig 2020

28 aug, 2020 
AvMalin Ny
Agnes Lindström och Filip Hammar, Demi Lovato och Max Ehrich. Här är kändisarna som har förlovat sig under 2020!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020Brand logo
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020

År 2020 ser verkligen ut att bli kärlekens år! En hel del kändisar har nämligen gått ut med att de har sagt ja till att gifta sig med varandra.

Här är kändisarna som har förlovat sig 2020!

Agnes Lindström och Filip Hammar

Tv-profilen Filip Hammar och skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren träffades år 2016, och gick ut med sitt förhållande år 2018. I våras skaffade de hunden Rugby och ett par månader senare var det dags för ytterligare ett steg – förlovning!

Nyheten avslöjade Agnes själv på sitt Instagram-konto, där hon hade skapat en bildserie med tre bilder. Första bilden föreställde en lapp med frågan ”Filip Hammar, Vill du gifta dig med mig?”. Under frågan finns det tre rutor med tre olika svarsalternativ, ”Ja”, ”Nej” och ”Kanske”.

Annons

På den andra bilden dök samma lapp upp, men med ett svarsalternativ ikryssat – och det var ett rungande ja. På den tredje bilden kysste paret varandra.

Demi Lovato och Max Ehrich

I våras bekräftade sångerskan Demi Lovato och skådespelaren Max Ehrich att de var ett par, och i somras meddelade paret att de har förlovat sig. Sångerskan skrev själv om lyckan i ett inlägg på Instagram:

”Jag känner mig hedrad att acceptera din hand i ett äktenskap. Jag älskar dig mer än jag kan uttrycka i en bildtext men jag ser fram emot att bilda familj och ett liv med dig. Jag älskar dig för alltid min älskling. Min partner. Det här är för vår framtid”.

Brooklyn Beckham och Nicole Pelz

Brooklyn Beckham och Nicole Pelz bekräftade att de hade förlovat sig genom att lägga upp kärleksfulla bilder på Instagram.

”För två veckor sedan frågade jag min själsfrände om hon ville gifta sig med mig och hon sa ja. Jag är den lyckligaste mannen i världen. Jag lovar att bli den bästa maken och den bästa pappan en dag. Jag älskar dig älskling”, skrev 21-åringen på kontot.

Jenna Dewan och Steve Kazee

Fem månader efter det att det kom fram att skådespelerskan Jenna Dewan väntade barn med Steve Kazee avslöjade paret att de hade förlovat sig.

Annons

”Ett helt liv att älska och växa tillsammans med dig…du har mitt hjärta”, skrev hon på Instagram.

Félice Jankell och Nils Tham

För några månader sedan blev Félice Jankell och Nils Tham föräldrar till sonen Winston. I våras firade de att de hade tagit relationen till ytterligare en nivå och förlovat sig, i en tillställning på Värmdö. Vid tillfället skrev Félice inte något själv om det stora livsbeslutet med kärleken, men systern Happy beskrev kvällen om väldigt lyckad i en uppdatering på Instagram.

”Igår var den vackraste vackraste dagen jag upplevt på väldigt länge”, skrev hon då.

Anna Faris och Michael Barrett

Skådespelarparet Anna Faris and Michael Barrett träffades under inspelningarna av filmen Overboard år 2017, och tidigare i år visade Faris upp sin gigantiska förlovningsring när hon gästade James Cordens The Late Late Show.

Hedda Stiernstedt och Alexis Almström

Skådespelerskan Hedda Stiernstedt och rapparen Alexis Almström har varit ett par i tio år, och tidigare i år berättade hon på Instagram att paret hade förlovat sig ett par månader tidigare. På kontot lade hon upp flera bilder som förevigade det lyckliga ögonblicket – de kramar bland annat varandra i en säng och ler.

Annons

”Jag skrikskrattar där för Alexis hade precis friat och jag hade sagt ja och min bästa vän var där och tog kort”, skriver hon om bilden.

Frieriet skedde i romantikens huvudstad Paris, där paret befann sig för att skriva på ett manus tillsammans.

Sienna Miller och Lucas Zwirner

Skådespelaren Sienna Miller förlovade sig tidigare i år med konsthandlaren Lucas Zwirner. Paret sågs tillsammans för första gången i december 2018 på Sienna Millers ex-fästman Tom Sturridges fördelsedagsfest och sedan dess har de synts på en hel del offentliga tillställningar.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisparen som gjorde slut precis innan bröllopet

Tove Lo avslöjar bröllopslyckan med Charlie Twaddle

Allt om Andrea Brodins magiska bröllopsklänning

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons