Därför gjorde Olivia Wilde och Harry Styles slut

Harry Styles och Olivia Wilde

Harry Styles och Olivia Wilde uppges ha gjort slut efter närmare två år tillsammans. Här är anledningen bakom uppbrottet.
21 november, 2022
VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste
0:39

Efter reklamen: VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

(0:39)

Slå på ljud

Olivia Wilde och Harry Styles träffades i januari 2021, i samband med inspelningen av filmen Don't Worry Darling. Sedan dess har de blivit ett av de mer omtalade paren i Hollywood, inte minst på grund av att den dramatiska filminspelningen av DWD kantats av både otrohetsdrama och spottrykten. Nu uppges paret ha gått skilda vägar – och det här ska vara anledningen här.

Don't Worry Darlings cast på filmfestivalen i Venedig

Don't Worry Darlings cast på filmfestivalen i Venedig

Harry Styles och Olivia Wildes uppbrott

Enligt uppgifter till People ska Olivia Wilde och Harry Styles nu valt att ta en paus från sitt förhållande. Enligt en källa till sajten ska de nått ett stadie i sin relation där distansen blivit ett problem och därför har de nu valt att fokusera på sina enskilda liv.

Därför tror fansen att Eva Mendes och Ryan Gosling gift sig i hemlighet

– Han har varit ute på turné och ska nu fortsätta turnén utomlands. Samtidigt vill hon fokusera på sina barn och sitt jobb i Los Angeles. Så just nu är det olika prioriteringar som håller dem isär, berättade källan för sajten.

– Det var ett väldigt vänskapligt beslut, och de är fortfarande väldigt goda vänner.

Olivia Wilde och Harry Styles i somras

Olivia Wilde och Harry Styles i somras

Harry och Olivia tidigare i år

Harry och Olivia tidigare i år

Dramat med Olivia, Jason och Harry

Olivia hade nyligen lämnat ett tioårigt äktenskap med skådespelaren Jason Sudeikis, när hon träffade Harry Styles, 2021. Efter att de ständigt skymtats med varandra på inspelningen av Don't Worry Darling, blev romansryktet bara en av flera grejer som skakade inspelningen. Bland annat skickade exet Jason en stämningsman till CinemaCon i Las Vegas, där Olivia promotade sin film, med papper gällande vårdnad om deras två barn.

Harry och Olivia på filmfestivalen i Venedig

Harry och Olivia på filmfestivalen i Venedig

Eftersom relationen med Harry blev känd innan skilsmässan från Jason, framkom även ryktet att Olivia skulle varit otrogen mot Jason, med Harry. Men i oktober 2022 gick Olivia ut och kommenterade ryktena i Vanity Fair. Hon berättade att de bara var påhittade och att relationen med Jason var över långt innan hon träffade Harry.

Olivia får pappren levererade på CinemaCon i Las Vegas

Olivia får pappren levererade på CinemaCon i Las Vegas

– Som alla andra förhållanden, så tog det inte slut över en natt. Jason och jag hade tråkigt nog en väldigt jobbig resa, och vi avslutade officiellt relationen i början av pandemin. Vi uppfostrade två barn i lockdown, så under den tiden bodde vi ihop och var föräldrar tillsammans, förklarade Olivia.

Olivia Wilde och Jason Sudeikis på Oscarsgalan 2016

Olivia Wilde och Jason Sudeikis på Oscarsgalan 2016

Källa: People, Foto: TT, Instagram