Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför gjorde Olivia Wilde och Harry Styles slut

21 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Harry Styles och Olivia Wilde
Harry Styles och Olivia Wilde uppges ha gjort slut efter närmare två år tillsammans. Här är anledningen bakom uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Olivia Wilde och Harry Styles träffades i januari 2021, i samband med inspelningen av filmen Don't Worry Darling. Sedan dess har de blivit ett av de mer omtalade paren i Hollywood, inte minst på grund av att den dramatiska filminspelningen av DWD kantats av både otrohetsdrama och spottrykten. Nu uppges paret ha gått skilda vägar – och det här ska vara anledningen här.

Don't Worry Darlings cast på filmfestivalen i Venedig
Don't Worry Darlings cast på filmfestivalen i Venedig

Harry Styles och Olivia Wildes uppbrott

Enligt uppgifter till People ska Olivia Wilde och Harry Styles nu valt att ta en paus från sitt förhållande. Enligt en källa till sajten ska de nått ett stadie i sin relation där distansen blivit ett problem och därför har de nu valt att fokusera på sina enskilda liv.

Annons

– Han har varit ute på turné och ska nu fortsätta turnén utomlands. Samtidigt vill hon fokusera på sina barn och sitt jobb i Los Angeles. Så just nu är det olika prioriteringar som håller dem isär, berättade källan för sajten.

– Det var ett väldigt vänskapligt beslut, och de är fortfarande väldigt goda vänner.

Olivia Wilde och Harry Styles i somras
Olivia Wilde och Harry Styles i somras
Harry och Olivia tidigare i år
Harry och Olivia tidigare i år
Annons

Dramat med Olivia, Jason och Harry

Olivia hade nyligen lämnat ett tioårigt äktenskap med skådespelaren Jason Sudeikis, när hon träffade Harry Styles, 2021. Efter att de ständigt skymtats med varandra på inspelningen av Don't Worry Darling, blev romansryktet bara en av flera grejer som skakade inspelningen. Bland annat skickade exet Jason en stämningsman till CinemaCon i Las Vegas, där Olivia promotade sin film, med papper gällande vårdnad om deras två barn.

Harry och Olivia på filmfestivalen i Venedig
Harry och Olivia på filmfestivalen i Venedig

Eftersom relationen med Harry blev känd innan skilsmässan från Jason, framkom även ryktet att Olivia skulle varit otrogen mot Jason, med Harry. Men i oktober 2022 gick Olivia ut och kommenterade ryktena i Vanity Fair. Hon berättade att de bara var påhittade och att relationen med Jason var över långt innan hon träffade Harry.

Annons
Olivia får pappren levererade på CinemaCon i Las Vegas
Olivia får pappren levererade på CinemaCon i Las Vegas

– Som alla andra förhållanden, så tog det inte slut över en natt. Jason och jag hade tråkigt nog en väldigt jobbig resa, och vi avslutade officiellt relationen i början av pandemin. Vi uppfostrade två barn i lockdown, så under den tiden bodde vi ihop och var föräldrar tillsammans, förklarade Olivia.

Olivia Wilde och Jason Sudeikis på Oscarsgalan 2016
Olivia Wilde och Jason Sudeikis på Oscarsgalan 2016

Källa: People, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons