Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Har Eva Mendes och Ryan Gosling gift sig i smyg? Här är detaljen

18 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Ryan Gosling och Eva Mendes
Eva Mendes och Ryan Gosling har sedan starten varit återhållsamma med att visa upp sin relation för offentligheten. Men nu tror fansen att paret gift sig. Här är detaljer som får internet att spekulera om ett hemligt bröllop!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 7 oväntade kändispar genom tidernaBrand logo
VIDEO: 7 oväntade kändispar genom tiderna

Eva Mendes och Ryan Gosling har varit ett par i över ett årtionde. De träffades i samband med inspelningen av filmen The place beyond the pines, 2011, och har sedan starten av sitt förhållande varit restriktiva med att visa upp sin relation. Men nu visar Eva Mendes upp en tatuering på Instagram, som får fansen att spekulera om hon och Ryan gift sig i hemlighet.

EVA MENDES OCH RYAN GOSLING

Eva Mendes och Ryan Gosling gjorde sin första gemensamma röda mattan-debut 2012, i samband med att de promotade filmen The place beyond the pines. De var redan då hemlighetsfulla angående sin nyfunna relation. I en intervju med Kelly Clarkson avslöjade Eva Mendes att hon fick anstränga sig för att inte avslöja sina känslor för Ryan framför kamerorna.

Annons

– Det där är verkligen jag som försöker typ framstå som: "Jag är inte kär i honom. Va? Nej, jag är inte kär" eftersom vi ville vara professionella, berättade Eva när hon fick se bilderna från röda mattan.

Eva Mendes och Ryan Gosling på TIFFs röda matta 2012
Eva Mendes och Ryan Gosling på TIFFs röda matta 2012

Sedan parets kärleksresa startade 2011, har Eva Mendes och Ryan Gosling dessutom välkomnat två barn till världen, döttrarna Esmeralda och Amada. I podcasten Fitzy & Wippa på NovaFM har Eva berättat att hon aldrig tänkt på barn, förrän hon träffade Ryan.

– Jag hade tur och kunde jobba i tjugo år. Jag har aldrig velat ha barn, men sen blev jag kär i Ryan, och det ledde till att jag fick mitt första barn vid 40, berättade Eva.

Nu gissar fansen att paret tagit ett ytterligare steg i sin relation.

Eva Mendes tatuering

Nyligen postade Eva Mendes ett inlägg på sin Instagram, där hon syns på en bild med sin tatuerade handled framför ansiktet. På handleden står orden ”de Gosling”. Sedan bilden postades på Instagram har kommentarsfältet fyllts på med spekulationer. Enligt Elite Daily, ska Eva haft tatueringen sedan 2020, men efter att hon postade bilden på tatueringen tror nu fansen att hon och Ryan har gift sig.

”Har ni två gått och gift er?” kommenterar en följare.

”Vilken snygg fru” kommenterar en annan.

Källa: Elite Daily, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons