Efter romansryktet – första bilderna på Emily och Pete ihop

Pete Davidson och Emily Ratajkowski

Nyligen började det florera rykten att modellen Emily Ratajkowski och Saturday Night Live-komikern Pete Davidson börjat dejta. Nu har det dykt upp bilder på de två ihop. Se bilderna här!
17 november, 2022
Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan
0:43

Efter reklamen: Emily Ratajkowskis bästa stilögonblick på röda mattan

(0:43)

Slå på ljud

Emily Ratajkowski och Pete Davidson gick båda genom ett uppbrott tidigare i år. Emily Ratajkowski skilde sig från maken Sebastian Bear-McClard, efter fyra år tillsammans. Och Pete Davidson separerade från flickvännen Kim Kardashian. Efter att det börjat ryktas om en romans mellan modellen och komikern, har de nu fångats på bild ihop.

Rihannas nya babyönskan med ASAP Rocky

Dejtar Emily Ratajkowski och Pete Davidson?

Nyligen kom uppgifter att Emily Ratajkowski och Pete Davidson skymtats hand i hand i New York. Enligt en källa till US Weekly ska Emily och Pete dejtat sedan ett par månader tillbaka.

– Det är fortfarande ett tidigt stadie, men de gillar varandra väldigt mycket, berättade källan för sajten.

– Pete får henne att skratta och han älskar hur intelligent hon är.

Nu har det påstådda paret även påträffats tillsammans utanför Emilys lägenhet i Green Village. I trappuppgången sågs de krama varandra i matchande outfits. Enligt Page Six ska de träffats för att fira Petes födelsedag, och Emily sågs hålla i ett inslaget paket i samband med att Pete skulle hämta henne i sin SUV.

Pete och Emily träffades på inspelningen av Bodies bodies bodies

Enligt uppgifter till Hollywood Life ska Emily Ratajkowski och Pete Davidson träffats våren 2021, i samband med inspelningen av filmen Bodies bodies bodies. Filmen är producerad av Emily Ratajkowskis exmake Sebastian Bear-McClard, och enligt en källa till sajten ska Emily tillbringat mycket tid på inspelningsplatsen.

– Pete och Emily träffades när Sebastian och Pete jobbade tillsammans på inspelningen av Bodies. Det var inte ovanligt att se Emily hälsa på Sebastian på inspelningsplatsen, och Pete var den som fick alla på plats att skratta. Det blev en väldigt familjär stämning, berättade källan.

– De som var med på filminspelningen, blev inte särskilt förvånade när de hörde att Pete och Emily börjat dejta.

Källa: Page Six, Foto: TT, Twitter