Rihannas nya babyönskan med ASAP Rocky

16 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Rihanna och ASAP Rocky
I maj 2022 välkomnade Rihanna och ASAP Rocky sitt första barn till världen. Nu kommer uppgifter om att paret har planer på att skaffa fler. Allt vi vet!
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Rihanna och ASAP Rocky kraschade internet tidigare i år när bilder på Rihannas gravidmage dök upp i media. I maj välkomnade parets en son, och efter att de nyblivna föräldrarna fått testa på familjelivet, kommer nu uppgifter att de vill skaffa fler barn.

Rihanna och ASAP vill ha fler barn

Enligt en källa till Entertainment Tonight ska Rihanna och ASAP Rocky fått mersmak för familjelivet, och vill gärna utöka familjen med ett syskon till sin son.

– Rihanna och ASAP är så kära i varandra och mår så bra just nu, berättar källan för Entertainment Tonight.

Annons

– De har blivit ett väldigt bra team sedan de blev föräldrar till sin lilla son. Rihanna har alltid drömt om att få bli mamma och är väldigt stolt över att vara det. Hon skulle gärna skaffa fler barn med ASAP i framtiden, berättar källan.

Rihanna och ASAP Rocky i februari 2022
Rihanna och ASAP Rocky i februari 2022

Rihanna om mammalivet

Sedan parets son föddes i maj har Rihanna och ASAP Rocky varit återhållsamma med att visa upp familjens nya tillskott. Men i början av november gick Rihanna ut och berättade om sin bebis för första gången.

– Han är rolig, han är glad och han är tjock. Han är fantastisk. Det är en väldigt gosig period just nu, berättade Rihanna för People.

Annons

Hon berättade också om mammalivet och att morgnarna numera är den nya favorittiden på dygnet.

– Att se hans lilla morgonansikte. Att få se en bebis med små påsar under ögonen vakna upp och vara förvirrad. De försöker liksom lista ut var de är någonstans. Det är det gulligaste som finns.

Källa: Elite Daily, Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar